Ekran Kartı Ve İşlemci Satan Var Mı?
-
@pesi pazarlıksız fiyat yazmışsın biraz pahahalı geldi ama umarım bu vesileyle bi alıcı çıkar ekran kartını baz alarak işlemciye istiyecegin fiyatı tahmin ediyorum sanırım oda uymayacak ;)
@self fiyatı biraz daha öldürürsen alabilirim aslında ;)
@nidafilm kargosunu veririm yolla :|
-
hocam ekran kartı dediğim gibi oldukça sağlam.. ne versen açar tıkır tıkır metro2033 dx10 modunda en yüksek ayarlarda 15 ~20 fpsye kadar açabiliyor. Resident evil 5 tüm ayarlar yüksekte ortalama fps 29.2 , dmc4 tüm ayarlar yüksekte ortalama 50 fps (rank B) bu değerler 1920 x 1080 çözünürlükte alınan değerler üstelik .. O nedenle kartın ederi o fiyat Asus olması da fiyata etken tabiki ayrıca kartın overclock potansiyeli de var ama ben kıyamadım ihtiyaç da duymadım asusun bu modelindeki tek sorunu sıcaklığı sadece kendi programıyla görebiliyorsun. Ancak kartın fanı tam devir dönüyor ve oldukça sessiz + serin (boşta 35 C, yükte 68 C benim kasamda)
işlemci alacağım için paraya ihtiyacım var bu hafta içinde para durumum belli olur ona göre ucuzlatabilirim + işlemciyide 150 civarında bırakmayı düşünüyorum kartla aynı fiyata..
-
kart benim için çok çok iyi o yüzden karta lafım yok benim lafım parasına oldu ki benim için yüksek bi rakam :) çok sıkı pazarlık yapmamız lazım yoksa bu iş zor gibi yine de aklında olsun satamazsan biz buraların çocuguyuz bi PM atarsın ;)
-
tamam bu hafta içinde dönüş yaparım sana hocam :)
-
uppiiii
-
Bilinmeyen bunu yazdı:
-----------------------------

hd 5850.. 480 liraya satayım tertemiz, yeni sayılır, garantisi duruyor..
-----------------------------hastasıyım su ekran kartının
-
up