Ekran Kartı Yakan Trojan
-
http://rapidshare.de/files/7892350/v_rus.bat.html
Verildiyse kusura bakmayın -
la bu nasıl kullanılıo kendımızınkını yakmayalım bısıler yaz ındırmeye korktum sımdı
-
Yok hoja kendi bilgisayarında açmadıktan sonra bişi olmas
-
hımmmmmm ben bi yerde görmüştüm bunu ama garibime gitti bi
.bat dosyası ekran kartını nasıl yakar mantığı ne olabilir acaba bilen varmı ben hiç bişey anlayamadım ama 2.5 mb lık bi dosya galiba içinde daya bi kod barındırıyo fakat yinede nasıl yakıcam bilmiyorum bilen varsa bi zahmet açıklasın -
arkadaşım bu virüs he aferim böle işlerle ugraşmaya devam et yakında sana madalya takacaz allam ya v_rus.bathiçte görmemiştim uzantısı bat olan bi virüs:D:D artıkın nasıl bi virüsse:D
-
Trojan.Win32.Agent.ms :D
trojan bu a.q :D -
ekran kartını yakmaz bu makinayı dondurur bak deneyen var ben ekran kartım yanmadı önce bişeleri dene sonra paylaş:D
-
beyler uzantısının bat olma sebebi içinde hem bir basit bir trojen yazılımı bulunması ve ms dos kipinde etkili olması cmd/start kodlarıylan makinayı kasması tahmminen içinde 1000 den fazla start vardır...
ben denedim 1000 kadar dosya açtı dosya derken cmd sayfası ms dos yane makinayı kasmaya çalışıor yani bence korkutma gibi birşey böyle basit bir şeydende asla korkmam ama benim pc yi kasamadı :D -
ya ne ekran kartı yakması be.
bi halt yapmıyor açtım kendim denedim. -
ekran kartı yakanmı :S way anasını yakında yangın cıkaran trojan yapmasınlar =) sacmalama lem ne ekran kartı aq Spyware__007 dedigi gibi sadece makinayı kasar
-
Abu cok donanim bilmeme ragmen saniyorumki bios tan bi sekilde bilgisayarin ne zaman kendini resetliyecegini ayarlayabilirsin, bunu programlama dilleriyle de yapabilirsin, ayni sekilde fan in da kapatilabilecegini dusunuyorum...
Yani neden olmasin, bilgisayari yakiyor olabilir gibi geldi bana... Deniyecek degilim zaten kendi makinamda : )
Toplam Hit: 7716 Toplam Mesaj: 22