Ekran Kartını Görmüyor
-
arkadaşlar ben yeni Hp pavilion g62 notebook aldım. Ekran kartı kaç diye baktıığımda 64 mb gözüküyor fakat bilgisayarda 1gb ekran kartı olması lazım.Neden olmuş olabilir.
-
http://www.cpuid.com/downloads/cpu-z/1.58-64bits-en.zip
burdan CPU i indirde bi kontrol et...
edit1: burdaki sürüm 64bit işletim sistemleri için..
edit2: burda 32bit
-
ne yapmam lazım ?
-
çok can sıkıcı bi durum hp yi ara sor bence
-
driver ı eksik kurmuşundur. ekran kartın ati is catalyst control center ı da kur
-
yeni nesil notebook larda çift ekran kartı oluyor.birisi masaüstü performansı için diğeri oyunladan yüksek verim labilmen için genelde intel ve nvidia şeklinde çoğu asus notebookta gördüm bunu.Masaüstü performansı için çalışan kartı gösteriyordur o 64 mb diye.Zannımca.
-
yeni nesil notebook larda çift ekran kartı oluyor.birisi masaüstü performansı için diğeri oyunladan yüksek verim labilmen için genelde intel ve nvidia şeklinde çoğu asus notebookta gördüm bunu.Masaüstü performansı için çalışan kartı gösteriyordur o 64 mb diye.Zannımca.
-
almış olduğun üründe 2 tane ekran kartı olmasın biri intel diğeri ati filan fişe takıp baksana bide intelde ise pil süresi uzun gitsin diye düşüktür.
-
Arkadaşlar yeni konu açmak istemedim, evdeki diğer pc açılış ekranında kitli kalıyor kasanın içini açtım ekran kartına dokundum el yakacak kadar ısınmış, soğumasınımı bekleyeyim yoksa tamiremi yollayayaım.. ?
-
1-618-GR bunu yazdı:
-----------------------------
el yakacak kadar ısınmış, soğumasınımı bekleyeyim yoksa tamiremi yollayayaım.. ?
-----------------------------pardon anlamadım =)
-
DestinatioN bunu yazdı:
1-618-GR bunu yazdı:
el yakacak kadar ısınmış, soğumasınımı bekleyeyim yoksa tamiremi yollayayaım.. ?
-----------------------------pardon anlamadım =)
Diyorum ki ekran kartı feci ısınmış :D açılmıyor soğumasını bekliyorum, yoksa tamiremi yollim diyorum.