Ekran Titremesi Sorunu[Soru]
-
dertli bunu yazdı:
-----------------------------
ekran benimkide titriyor...19 inç flat var bendede bende senin gibi çok debelendim ama sonunda çözdüm.. olay elektriğin yetmemesi gibi çok çok saçma bir nedenden.
-----------------------------Çözüm basamakları nelerdir hocam,ne yaptın da düzeltebildin???
-
ben philips alacaktım vaz geçirdiler samsung aldırdılar 2 philips parası verdim ozaman için ama iyiki vermişim :D
-
1 ) en kuvvetli ihtimal kablo ile ilgili , kablo kasaya tam bağlanmış olmalı vidalarını tam sık ,kablo hasar görmüşte olabilir.
2 ) manyetik bi cihaz monitore çok yakınsa düşük bi ihtimalle ondan da olabilir.
-
benimde pc kapanmıyor şimdi kudurucam, kapat diyoorum tık yok :D
-
HeroiquE bunu yazdı:
-----------------------------
benimde pc kapanmıyor şimdi kudurucam, kapat diyoorum tık yok :D
-----------------------------Hocam benimkiside acılmıyor :(
-
HeroiquE bunu yazdı:
-----------------------------1 ) en kuvvetli ihtimal kablo ile ilgili , kablo kasaya tam bağlanmış olmalı vidalarını tam sık ,kablo hasar görmüşte olabilir.
2 ) manyetik bi cihaz monitore çok yakınsa düşük bi ihtimalle ondan da olabilir.
-----------------------------Kablodansa iyi söverim ama.Beşiktaştan taksimin sonundaki darty'ye koca ekranı taşıcam çünkü.Kablo değiştirip ekranı geri verirlerse harbi boktan olur.Gerçi sorun sende derseler daha kötü de :s
-
biraderim benimde pc yi ilk aldıım zamanlar titriyodu sinir oluodum , sonradan ögrendim kablo gevşek kasada,kuvvetli bi oturt bakalm kabloyu kasaya sorun çözülcekmi
-
ekran çözünürlüğünü ayarladığın yerde gelişmiş yazana tıkla yeni açılan pencerede üst sekmelerde monitor yazar onu seç orda ekran yenileme sıklığı der.Hertz ayarları vardır onu yükselttikçe titreme azalması gerekiyor.Hiç fark etmiyorsa elektrikle alakalı olabilir.Bu titremeyi monitorün yanında kasa varsa ondan da yapabiliyor.
-
@HeroiquE
Yok hacı kablonun sıkı gevşek olması ile ilgili değil 2. girişe de takıp denedim,laptopa da takıp denedim :)
@Liquid
Hocam her türlüsünü denedim uzun süre çalışınca titreme oluyor affetmio şerefsiz,hertz ile alakası yok :)