Ekranda Dalgalanma Problemim Var!
-
arkadaşlar ekranı aşağıya doğru indirdiğimde veya bir klasör açıp ucundan tutup sağa götürdüğüm zaman dalgalanma oluyor.ama normalde dalgalanma yok.dediklerimi yapınca oluyor.sadece pc açılışında biraz yapıyor.lütfen yardımlarınızı bekliyorum.
-
Ekran kartı Driverini tanıt, Olmadıysa Ekran kartın sorunlu olabilir büyük ihtimal, Servise Başvurmalısın.
Yada Sinyal Kablosunu Kontrol et. Değiştirmen Çözüm olabilir.
-
monitörü aşağı eğince dalgalanma oluyosa sinyal kablosundan olabilir. ama klasör felan taşırken dalgalanma varsa ekran kartı sürücülerini bi kontrol et.
-
aygıt yöneticisinden raıd ve video denetleyicisine baktım.Bu aygıtın sürücüleri yüklenmemiş yazıyor.nasıl oldu anlamadım.bunlarla alaksı varmı acba.driver da yok.nasıl yapılacağınıda bilmiyorum:(
-
capkin bunu yazdı:
-----------------------------
aygıt yöneticisinden raıd ve video denetleyicisine baktım.Bu aygıtın sürücüleri yüklenmemiş yazıyor.nasıl oldu anlamadım.bunlarla alaksı varmı acba.driver da yok.nasıl yapılacağınıda bilmiyorum:(
-----------------------------o zaman ondan yapar. ekran kartın onboard ise yani harici kart şeklinde deilse anakartın modeline göre internette aratabilirsin. ekran kartın hariciyse onun modeline göre driver ararsan rahatlıkla bulursun :) bulamadım dersen, modeli ver yardımcı olurum.
-
Ayrıca monitörünün yanından hoparlör mıknatıslı vs vs manyetik bişey warsa çek uzaklaştır diğer mürid kardeşlerimizin dediklerinide uygula
-
%90 ekran kartında problem var.
-
Driver Problemi bencede.
-
Swool bunu yazdı:
%90 ekran kartında problem var.
Yok hoca ekran kartı drıverı yuklememıstır.. Kesin dalagalanma donma ondandır. -
Kumanaga bunu yazdı:
Driver Problemi bencede.
----------------------------- -
sağolasınız arkadaşlar yorumlarınız için.evi talan ettim bugün ekran kartı sürücüsünü buldum:D..yüklemeyi yaptım düzeldi.sorun yok şimdi.herşey için sağolun.
Toplam Hit: 5349 Toplam Mesaj: 12