Ekrandan Ara Sıra Geçen Siyah Nokta
-
Hayırlı Günler Müridler
EbrarBilgisayar'dan Asus x550JK-Xo012d almıştım 4 ay önce. Çok fazla da yormadım bilgisayarı. Bugün dikkat ettim de ara sıra ekrandan siyah minik bir nokta geçiyor. Hatta 2 tane oldu ipneler.
Ölü pikselmidir nedir ? Garantiye göndersem değişim vs sağlarlar mı ?
-
Olabilir.Servise gönder garantisi var sonucta.Bende de lcd sorun var 200 tl istediler :)
-
hocam belirli bir siteye girdiginde oluyor olabilirmi mesela r10
-
koray bunu yazdı
Olabilir.Servise gönder garantisi var sonucta.Bende de lcd sorun var 200 tl istediler :)
sanırım ilerde göndereceğim.
Kaptan hocam tahribatta bile geçiyor kereta ekrandan :)
-
Asus'un en rezil LCD panel kullandığı serilerden birisi. Asus teknik serviside Türkiye'deki en rezil teknik servistir bana göre.
Çoğu zaman para isterler. SSD takarsın para ister, ram takarsın para ister (garanti dışı bırakıyor çakallar).
O seride o LCD yi sadece bizim gibi orta doğu ülkelerine sattıkları ucuz bilgisayarlarda kullanıyorlar.
Bunları nereden biliyorum? Asus yetkili servisinde çalışmış ve ayrılmış bir yakın arkadaşım var.
-
TheLaz bunu yazdı
Hayırlı Günler Müridler
EbrarBilgisayar'dan Asus x550JK-Xo012d almıştım 4 ay önce. Çok fazla da yormadım bilgisayarı. Bugün dikkat ettim de ara sıra ekrandan siyah minik bir nokta geçiyor. Hatta 2 tane oldu ipneler.
Ölü pikselmidir nedir ? Garantiye göndersem değişim vs sağlarlar mı ?
abi ölü piksel ise nasıl hareket edecek yıh yıh ıyh irençti
şakama maka harbiden, hareket ediyor derken biraz daha açarmısın bildiğimiz ekranda sağa sola falan mı oynuyor
-
hocam hayal görüyor olabilir misin ?
bi de çok mu hızlı kaçıyorlar, belki ekranla cam arasına böcek girmiştir ?
-
ölü piksel öyle olmaz yav başka bişidir o. her pencerede oluyor mu ? masaüstünde,browserda en önemlisi full screen çalışan bir oyunda vs..
-
ne hayali müridler abartmayın :) masaüstünte felan gözükmüyor. Chrome ile sayfalarda gezinirken ara sıra çıkıp sağdan sola geziniyor. Küçük siyah bir nokta.
-
ölü pixel sabittir hareket etmez. benim sol gözümde görmemde bi problem var tek 1 siyah nokta geziyor sinek sanıyorum mesela hep.
-
TheLaz bunu yazdı
ne hayali müridler abartmayın :) masaüstünte felan gözükmüyor. Chrome ile sayfalarda gezinirken ara sıra çıkıp sağdan sola geziniyor. Küçük siyah bir nokta.
hocam pixel' ler ekran üzerindeki minik noktalar işte, canlısı da ölüsü de hareket etmez :D
sen keratayı bi cam studio' yla yakalamaya çalış bakalım, sonra izle eğer ekranda görünmüyorsa hayalet değildir, donanım sorunludur ama yok görüyorsan hala, donanım değil yazılım problemidir :D