Ekranı Kırık İphone 5 Alsammı ? (200Tl)
-
merhaba
ekran kırıkmış ama dokunmatiği çalışıyormuş telefonun
fotoğrafı şöyle
sizce alayımmı : http://pasteboard.co/ZzFXFxU.png
-
alma
-
bence ekranı kırık iphone demek yerine, ekranı tuz-buz iphone desek daha doğru olur.
o ekranı değiştirmeye vereceğin paraya daha temiz bir iphone bulabilirsin diye düşünüyorum.
alma.
-
ekranı125 tl ye fln yaptırırsın bence makul fiyat iphone5 için. gm android one kullandım bi süre iphone 5 imi özledim
-
Almayacaksan ben alırım. İletişim bilgilerini pm atarsan sevinirim alıcı değilsen.
-
150 lira daha harcarsın 350 liraya gelir fiyat iyi alabilirsin
-
-
dokunmatiği çalışıyorsa 18 lira masrafı var
-
Dokunmatik çalışıyorsa LCD panelde sıkıntı yok sadece ön cam değişimi olacak. Telefoncu 40-50 TL arasında halleder.
iCloud (iPhone Bul) şifresini kontrol et deaktif olsun eğer aktif ise kırılmıyor, sıkıntı yaşarsın.
Bunun dışında kamera, titreşim, ahize, hoperlör, dokunmatik, kulaklık çıkışı, şarj soket girişi gibi klasik kontrollerini de yap. Eğer almaktan vazgeçersen mesaj at hocam ben alayım.
-
Hocam almayacaksan bilgileri pmle ben alayim telefona ihtiyac vardi.
-
telefonu aldım hocalar
dokunmatik çalışıyor ekranın görüntüsünde de bir sorun yok. sadece çatlaklar var. çatlakların yoğun oldu yerde (resimde ortadaki kısım) dokunmatik biraz daha az hassas sadece
hangi parçayı almam değiştirmem gerekiyor ? kendim değiştirebilir miyim ? ufak tefek telefoncu tecrübem var