Ekranı Kırık Laptopa Format ?
-
emnimax bunu yazdıTengri bunu yazdı
hdd yi çıkar başka pc ye tak formatla.
Arkadaş yazmış işte çözumu daha ne uğraşıyorsun ??
ek olarak hddyi başka bilgisayarda formatla dığın için hdd sistem olmayacak laptopa geri taktığında bu sefer şifre ekranıda gelmeyecek windows cdsini tak aç pcyi hdd de sistem görmeyince bu sefer dvdye bakacak cd yi görünce windows kurulumuna geçer hemen arkadaşta bu yüzden başka pcde formatla demiş zaten bunu yaparsan ne biosla nede ekranla vakit kaybedersin acılı yontemini dvd yapmana bile gerek kalmayacak yani
mantıklı gelmemiş okumamışsın bile sanırım ama yapman gereken en kolay yontem budur.
EK: Bi alıntı yapmışsın şimdi gördüm son çare neden oluyorki yedeklerinide böylece daha kolay alırsın bu yöntemi seçmemene anlam veremedim aklıma bi yedek durumu ggeldi ama onuda almak kolay
Benim dell laptopların atasıyla aynı hddler dıştaki soketler farklı onları değiştirdim deniyom şimdi
-
adamın sorununu özetliyorum: bios u harici monitörde nasıl açarım ?
çözüm: açamayabilirsin. aletin markası ne ? bazı markaların windows altından bios ayarlarını değiştirmek için toolları var, onlarla dvd yi /usb yi başa alıp ordan başlatabilirsin belki.
-
Arkadaş elime geçen şey ateist.
kullanamıyoken şifreyi geçemiyoken fare çalışıyodu
hdd söktüm format attım mouse çalışmıyo 3 tane mouse var hiç biri çalışmıyo şimdide
-
RimPalace bunu yazdı
hdd söktüm format attım mouse çalışmıyo 3 tane mouse var hiç biri çalışmıyo şimdide
usbler çalışmıyordur o da chipset driverı yüklenmediğindendir. chipseti kurmayı dene.
-
Liquid bunu yazdıRimPalace bunu yazdı
usbler çalışmıyordur o da chipset driverı yüklenmediğindendir. chipseti kurmayı dene.
halletim hocam sağolasın
şimdiki sorunum nvidia gta520m var ekran kartı ama intel okuyor
birde şu kullandığım monitöre fulleyemedim