folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Ekranım Yeşil Yeşil Oluyo[Fotosentez Problemi]

Ekranım Yeşil Yeşil Oluyo[Fotosentez Problemi]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chelishky
    chelishky's avatar
    Erkek

Hacılar,hocalar.Bu yeşerme olayı ilk defa call of duty oynarkene başıma geldi baktım sarı sarı başaklarda yeşil noktalar çıktı noluyoz dedim.Sonra dinlendirdim laptop u geçmişti.Bugün upload yaparken biraz yeşerdi sonra kapadım bilgisyarı nerdeyse 4 saat oldu açmayalı ama hala yeşil namussuz.

Önceleri laptop ısınma problemi yaşıyodu onunla alakalı gibi düşünüyodum ama değil sanırım ...

Model:Acer Aspire 5634 wlmi

Ekran Kartı:Nvidia go 7300

İşletim Sistemi :Xp,Vista,Pardus 2008

İşlemci : Intel core2duo t5600

Arkadaşın birisi ekran kartı driver ı ile ilgili falan dedi ama bu yeşerme olayı bilgisayar ilk başlarken de çıkıyor.Yanii Pardus grub unda açmak istediğim işletim sistemi seçeneklerinde.Yani pek güncelleme sorunu gibi değil.Tabii ben donanımdan çok çakmıyorum.Bilen müridler yardım ederlerse,Rus'a götürcem :p

chelishky.wordpress.com|| Büyük devrimlere gereksinimin kalmayacak kadar devrimci kal yeter!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    azizsenel55
    azizsenel55's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

güneş su ısı ile oyna biaraz düşür fotosentez olmaz :-)

başlık böle olunca cevapta böle oluyo ._=) 

Bir gün HERKES FENERBAHÇELİ OLACAK...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xdabbex
    xdabbex's avatar
    Erkek
    kasanı aç işlemcinin hemen yanında bi delik var 0.5 ml su koy ;)

.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chelishky
    chelishky's avatar
    Erkek

EfEkSiYoN bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam laptop yav :)

chelishky.wordpress.com|| Büyük devrimlere gereksinimin kalmayacak kadar devrimci kal yeter!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xdabbex
    xdabbex's avatar
    Erkek
    chelishky bunu yazdı:

EfEkSiYoN bunu yazdı:

o zaman ters çevir azcık soğut dolaba koy ama 5 10 dakka

cidddiyim 

.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chelishky
    chelishky's avatar
    Erkek

EfEkSiYoN bunu yazdı:
    chelishky bunu yazdı:

EfEkSiYoN bunu yazdı:

o zaman ters çevir azcık soğut dolaba koy ama 5 10 dakka

cidddiyim 

abi nerdeyse 4 saat dinlendirdim ısınması geçti yanii.Garantisi var aletin ama verirsem 1 buçuk ay alamıcam biliyorum,kasa alana kadar idare etmesi lazım :).Buzdolabına koymakla düzeleceğe benzemıo :).Başka önerin varsa olur ama.Şimdi garantisinde sorun olmasın :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    canerator
    canerator's avatar
    Erkek
    Garantisi varsa direk garantiye götür ne kasıon
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chelishky
    chelishky's avatar
    Erkek

canerator bunu yazdı:
    Garantisi varsa direk garantiye götür ne kasıon

bazı işler yapıyorum yedek bilgisayarım yok,elimde bilgisayar olması mecburi.Garantiye verince 1-1.5 ay geri vermıolar aldığım işleri teslim edemem,ebemi zikerler.Anladın mı neden kastığımı???

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mescarine
    mescarine's avatar
    Erkek

Ahanda aynı poroblem. Bizim bi arkadaş vardı senden iyi olmasın. Tuttu aynen senin hacerden aldı kız gibi muhabbetine... elinde patladı... ilk oda bu problemden müzdaripti, servisine götürdü 15 gün sonra geri verdiler. Sonra fan arıza yaptı tık diye kapanıp duruyordu ondanda bi servise gitti, bi 15de öyle geçti. Daha sonra fan haloldu denilip esasen halolmadığı için anakartı yaktı. bu seferde servise götürdü inatla ve 45 gün anakart beklediler... Sonra ana kart geldi fakat buseferde ağ kartında sorun çıktı... onun içinde gitti ve bi 30 gün kadarda onu bekledi...

şimdiki arıza durumu 4 oldu. Eğer 5 olursamış yenisinle değiştireceklerini söylemişler ama pek inanmıyorum. Şuan 1 ay oldu hala laptopu patlatmak için uğraşıyor ama pekte başarılı olduğu söylenemez. Antivirüs kullanmadan 1 aydır tıkır tıkır... XD e artık son durumdan seni haberdar ederim. En iyi ihtimal git sat eli yüzü sağlamken...

Geçmiş olsun...

YGS: Yeni Gelin Sınavı.. Bir heyecan, bir arzu, bir istek.. Biraz hüzün, biraz acı, biraz gözyaşı..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    necroshine
    necroshine's avatar
    Erkek

chelishky bunu yazdı:

Hacılar,hocalar.Bu yeşerme olayı ilk defa call of duty oynarkene başıma geldi baktım sarı sarı başaklarda yeşil noktalar çıktı noluyoz dedim.Sonra dinlendirdim laptop u geçmişti.Bugün upload yaparken biraz yeşerdi sonra kapadım bilgisyarı nerdeyse 4 saat oldu açmayalı ama hala yeşil namussuz.

Önceleri laptop ısınma problemi yaşıyodu onunla alakalı gibi düşünüyodum ama değil sanırım ...

Model:Acer Aspire 5634 wlmi

Ekran Kartı:Nvidia go 7300

İşletim Sistemi :Xp,Vista,Pardus 2008

İşlemci : Intel core2duo t5600

Arkadaşın birisi ekran kartı driver ı ile ilgili falan dedi ama bu yeşerme olayı bilgisayar ilk başlarken de çıkıyor.Yanii Pardus grub unda açmak istediğim işletim sistemi seçeneklerinde.Yani pek güncelleme sorunu gibi değil.Tabii ben donanımdan çok çakmıyorum.Bilen müridler yardım ederlerse,Rus'a götürcem :p

Hoca bende de senin Hacer'den var ekran birden komple yesil oluyor. kac format kac tornavida darbeleri gordu banamisin demedi.

Hacer almayin derim

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    boyfromsmyrna
    boyfromsmyrna's avatar
    Erkek
    ya şimdi aynı problemi bizim okul pclerinde yaşıyorduk eski monitörlerde bu yeşermeyi gidermek için mıknatısı yakınında gezdirerek o yeşilliği dağıtıyorduk (yeşillik kaybolmuyordu bi kaç gün sonra tekrar çıkıyordu garantili çözüm değil ama garantiye verecek zamanı buluncaya kadar işini görür diye düşünüyorum) laptoplarda işe yarar mı bilmem ama sen yine de bi dene derim

bu gün biri bana 67. yorumumu yapçak.... :p çok klasik adamım.. kalsın böle.. en az bi yıldır bu deişmedi:).. yapıver sende şu yorumu:p..
Toplam Hit: 2838 Toplam Mesaj: 18