folder Tahribat.com Forumları
linefolder Virüs - Trojan - Keylogger - BotNet
linefolder Ekranın Kenarında Çıkan Saçma Sapan Reklamlar

Ekranın Kenarında Çıkan Saçma Sapan Reklamlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    afrasiab
    afrasiab's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    zeybekustasi bunu yazdı
    ArduouS bunu yazdı
    CIRRIK bunu yazdı

ArduouS bunu yazdı

adblock chrome eklentisini kur hocam

Nasıl kurabilirim?

yapma bunu.... bilişim sitesi burası hatırladın mı? Bunu bile yapamayacakmısın?

az once bir arkadas hafif telasli bunun icinde yarin sinavda cikacak seyler var acamiyorum deyince sifreli zip filan sanmistim. meger zip programi hic yuklu degilmis ondan dosyaya cikaramamis. vinzip kurdum hallettim minnettar oldu... onun icin sasirmamak gerek. biz saniyoz ki herkes bi cok aeyi biliyo yoo bikmiyoo gerekte yok yani onun icin

Öyle

Acı veriyorsa geçmiş, geçmemiş demektir...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek
    ustas bunu yazdı
    zeybekustasi bunu yazdı
    ArduouS bunu yazdı
    CIRRIK bunu yazdı

ArduouS bunu yazdı

adblock chrome eklentisini kur hocam

Nasıl kurabilirim?

yapma bunu.... bilişim sitesi burası hatırladın mı? Bunu bile yapamayacakmısın?

az once bir arkadas hafif telasli bunun icinde yarin sinavda cikacak seyler var acamiyorum deyince sifreli zip filan sanmistim. meger zip programi hic yuklu degilmis ondan dosyaya cikaramamis. vinzip kurdum hallettim minnettar oldu... onun icin sasirmamak gerek. biz saniyoz ki herkes bi cok aeyi biliyo yoo bikmiyoo gerekte yok yani onun icin

Öyle

benim anlatmak istediğim bilişim sitesindeki insan az çok bilgisayardan anlar... Babam bile 55 yaşında winrar vs bi çok şeyi biliyo, en azından google kullanmayı öğrenmeli insan...

Toplam Hit: 8710 Toplam Mesaj: 23