Ekşi Sözlük Hacklenme Olayı
-
ben sahsen boole seyler yapamam ama ogrenmeyı cok ısterım fakat turk sıtelerıne yapmam cok kafamı bozmadıkları surece.. Martyn kardesım topraq ıyı ısde adamların sucu neydı kendı hallerınde yasayıp gıdıyolardı.
Ayrıca yapmayı bılsem bunları ogrensem; olle bı gızlerımkı kendımı su anda oldugum gıbı gayet lakayt ve laletayn bı sekılde gezınmem nette. Sımdı temız oldugum ıcın ve kımseden bı cekıncem olmadıgı ıcın gayet serbest ve rahatım adımı soyadımı hatta telefon numaramı bıle nette verebılırım....
-
cumhur onat ve martynler ölmesin onlar da şeker yiyebilsinler
puahuahua
-
Çok iyi olmuş çok sevindim aslında. Gerekliydi böyle birşey. Site ahalinin konu üstüne yazdığı şeyler de bir hoş aslında :P
-
xss yeni bişi diil 2003 ün sonundan beri war türkler yawaş yawaş öğrenio o başka tabi
-
"http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=martyn"
"cumhur onat'a göre daha az popüler olması, hakkında daha az bilgiye sahip olunmasından kaynaklanıyor olsa gerek, yoksa aynı ilgiyi hak ediyor."
martyn lan yayinlim mi resimlerini delikanlı görsün cümlealem :)
-
ir2 bunu yazdı:
xss yeni bişi diil 2003 ün sonundan beri war türkler yawaş yawaş öğrenio o başka tabi
xss şu tarihte bulunmuştur diye bir mevzu yok.Ne zaman ASP , PHP kullanilmaya başlandı o zaman XSS başladı.XSS , PHP-nuke açığı değilki şu tarihten beridir var denilebilsin..
-
ssg ye gore : hersey pirupak hack mack yok ortada guvenlik gucleri olaya zamaninda mudahale etmislerdir.