Ekşi Sözlük Lanetli Yazar
-
ekşide bizim müridleri bekletmeden içeri sokabilecek bi mod falan yok mu buralarda yahu :|
-
5 günde 5k atlamışım la. Geriye kalan 60k için 60 gün bekleyeceksem... Pehey...!
-
Holyzone bunu yazdı
ekşide bizim müridleri bekletmeden içeri sokabilecek bi mod falan yok mu buralarda yahu :|
-
amil12 bunu yazdıHolyzone bunu yazdı
-
palakan229 bunu yazdı
Valla geçen 65k civarında olan sıram 61k ya geçmiş. :) 1 haftada kayda değer gelişme var. Yorumlarımda boş değil aslında, eski ekşici olarak bu hale düşmek kötü daa :) Sonuçta aldığımız üyeliklere birkaç ay girmiyoruz diye silinmiş. Çok ayıp etmişler.
An itibari ile üyeliğim kabul edilmiş. Yukarıdaki mesajı martta yazmıştım. 2013. Olurda bekleyen olursa görsün bilsin diye yazıyorum. :) Konu biraz hort ama... Hayırlı beklemeler.
-
niye çok önemli bu olay ki amk ? ne bileyim garip çok değerli bide üyelikleri bence TBT üyelikleri daha değerli :D
-
Ka1nsha bunu yazdı
niye çok önemli bu olay ki amk ? ne bileyim garip çok değerli bide üyelikleri bence TBT üyelikleri daha değerli :D
Sosyal medyanın gücü.Ekşide paylaştığım Youtube videolarından 250 lira kaldırdım. -
mektepli bunu yazdıamil12 bunu yazdıHolyzone bunu yazdı
-
Ekerci bunu yazdı
yazar olacaksında bok var sanki
-
Daniel-Koo bunu yazdımektepli bunu yazdıamil12 bunu yazdıHolyzone bunu yazdı