folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Ekşi Sözlükte Başlık Şikayeti ( Halledildi )

Ekşi Sözlükte Başlık Şikayeti ( Halledildi )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

ekşisözlükde bir başlık var. cok sevdiğim bir dostum adına açılmış,

link bu. evet konu hakaret içermiyor belki ama o bundan gerçekten rahatsız. haklı da bence.arkadaşımın sözlükle hiç bir bağı yok bu arada. hatta sosyal medyayla bile çok yok. sizden isteyeceğim başlığı sikayet etmeniz. benim hesabım yok, bir kaç kişi şikayet ederse daha etkili olur diye düşünüyorum, teşekkürler.

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek

hahaha kim yaptı lan begüme bunu :(

Bittik biz bittik
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

Cosmic bunu yazdı:
    -----------------------------

hahaha kim yaptı lan begüme bunu :(

bi bilsek. IP goruluyor mu Ekişde? en azından hangi şehirde olduğunu bilsek bi yorum yaparız.

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek

niye kızdı ki begüm buna?

. . .. . ... .
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

Buremba bunu yazdı:

niye kızdı ki begüm buna?

hacı 2 entry daha vardı, kişisel bilgilerini de içeriyordu okulunu falan. ama sadece bu olsa bile kızmak hakkı bence, çünkü hiç alakası olmayan bir yerde neden adıyla public bişiler yazılsın ki? ben istemem şahsen

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    Baracuda
    Baracuda's avatar
    Erkek
    Hepimiz begumun arkadaslar bu duruma duyarsiz kalmayalim. Ayrica beguum beguum huuuu sucu kendine at beybiii

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

türkiyede bi tanemi begüm ceren karaibrahimoğlu var çok merak ettim bak şimdi?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

emin ol bir tanedir. benim gözümde bir tane o başka, türkiyedede bir tane. diyelim ki değil, ama başlıktaki o.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adigestorm
    adigestorm's avatar
    Erkek

böyle bir şey yok. ama olabilir de.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mosquit0
    mosquit0's avatar
    Erkek

böyle bir şey yok. ama olabilir de.

adaletin bu suçu önleyemiyecek olduğunu düşünüyorsan yargıçda sen ol cellad da
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

teşekkürler yardımcı olan herkese

Toplam Hit: 2701 Toplam Mesaj: 13