folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ekşisözlükten Meth Boğaziçi Köprüsünde

Ekşisözlükten Meth Boğaziçi Köprüsünde

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek

inşallah kurtarırlar ama anlamadığım birşey var: bir adam atlamaya gidiyorsa gider direk atlar, 1:30 saat korkuluklarda neden bekler anlamıyorum. yanlış anlamayın atlamasını istemem kesinlikle, ama anlamıyorum bunu. :/

. . .. . ... .
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

Buremba bunu yazdı:
    -----------------------------

inşallah kurtarırlar ama anlamadığım birşey var: bir adam atlamaya gidiyorsa gider direk atlar, 1:30 saat korkuluklarda neden bekler anlamıyorum. yanlış anlamayın atlamasını istemem kesinlikle, ama anlamıyorum bunu. :/

sanırım gördüğü tedawiden dolayı hem istio hem ailesine karşı yediremio oraya polis deil psikolog gitmeli we en önemlisi ailesi gitmeli onları görürse büyük ihtimal kendine gelir die düşünüorum 

atlamamasının sebebide kendi içinde werdiği sawaşın bitmemesi olabilir 

dewdim dewrildim geldim
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek

irwa bunu yazdı:

Buremba bunu yazdı:

sanırım gördüğü tedawiden dolayı hem istio hem ailesine karşı yediremio oraya polis deil psikolog gitmeli we en önemlisi ailesi gitmeli onları görürse büyük ihtimal kendine gelir die düşünüorum 

atlamamasının sebebide kendi içinde werdiği sawaşın bitmemesi olabilir 

ekşisözlükteki mesajında gayet kararlı gözüküyor ama dediğin mantıklı. ama boğazdaki adamlarla ilgili çok haber duydum, okudum ama atlayanını hiç duymadım. son noktada durup düşünüyor tekrar heralde insan psikolojisi bozuk olsa da. adam inanmıyormuş da bu arada, ama mesajında inceden tanrıya dair bir şüphe var.

. . .. . ... .
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek

Buremba bunu yazdı:

su soğuk olabilir ondan

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JohnD
    JohnD's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

atlamazsa adam değil.

DOM..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek

sardı bu mevzu beni. adamın yorumuna bakın:

http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=%2318992237

inşallah başkalarının yaşamına baktığı gibi bakmıyordur kendi yaşamına.

. . .. . ... .
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diamonique
    diamonique's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Ben bu olayın üzerine incicilerden bir atak bekliyorum. Topluca giderler oraya, tabi atlamazlar, biraz eğlenirler, sonra sitedeki logonun yanına köprü eklerler.

Reecep Tayyip'in Askerleriyiz
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek

diamonique bunu yazdı:

Ben bu olayın üzerine incicilerden bir atak bekliyorum. Topluca giderler oraya, tabi atlamazlar, biraz eğlenirler, sonra sitedeki logonun yanına köprü eklerler.

http://www.incicaps.com/resimler/dfgd.jpg :)

. . .. . ... .
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    korhan
    korhan's avatar
    Erkek

KrypT bunu yazdı:

Explosive bunu yazdı:

KrypT bunu yazdı:

Explosive bunu yazdı:

KrypT bunu yazdı:

Gebersin. Aci cekerek olsun hatta, ya da olmesin boynundan asagisi felc olsun.

mal mal konuşma bilader

Sanane bilader?

dediğin laf doğrumu ? ben düşmanıma bile demiyeceği bir laf felç kalsın diyorsun hocam ? 

Bu adam boyle tribunlere oynadiktan sonra atlayip olse 2 gun gazetelerde cikar sonra unutulur. Ancak bu kisa zaman araliginda psikolojik sorunlu, ya da kuru gerizekali insanlar bu dangalaga ozenip benzeri girisimlerde bulunabilir. Lakin olmezde felc olursa ibreti alem olur ve nabizlara bir nebze korku asilar. Kim bilir kac intihara meyilli adami caydirir, hayat kurtarir. Kendi hayati degerli olsa intihara kalkismaz zaten, bu sekilde bir sike merhem olabilir. Olmek kolay anasini satayim. Ha umrumda mi? Degil.

dikkat cekmek istiyor", "attention whore" vb gibi yakistirmalarda bulunan yavsaklara nacizane bir sozum olacakti.

ulan asfalt bocekleri, bir insanin dikkat cekme isteginin, kamuya acik inithar mektubu yazip kopruye cikmasini saglayacak kadar tavan yapmis olabilmesi icin nasil buyuk bir aci icinde/yalnizlik icinde/caresizlik icinde kivranmasi gerektigini biliyor musunuz? belki de intihar her edemeyisinde, hayata karsi icinde bitmis gibi olan umut bi parca cogaliyor? belki de ona tek iyi hissettiren sey, umut verebilen bu kadar uc bir sey?

siz hic, gururunuzu, ardinizdan edilecek laflari ailenize-cevrenize, meslektaslarinza karsi duseceginiz durumu goz ardi edebilecek kadar aci cektiniz mi?

ne kotu kalplisiniz yahu.

(ekşi sözlükten  amethyst )

https://www.fitnessaktif.com/
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Ehem sayin bok bocegi, daha once de belirttigim gibi ne bu adam, ne de digerleri zeRRRRRRRRRe kadar umrumda degil. Hicte cikip bu adam attention whore, aa pis kaka da demedim farkinda iseniz. Ben sadece baslayacabilecek bir reaksiyon ve olasi ileri basamaklarini hesaba katarak onlarca degersiz hayatin kurtulabilecegi nacizhane fikrimi belirttim.

Yazardimda, sozluk ortamlari Sekil A ve B'deki gibi tonla sacma insanla dolu oldugu icin omrumde hic bulasmadim, bulasmayi da dusunmuyorum.

while (1<2)
Toplam Hit: 5536 Toplam Mesaj: 45