folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder El Bagajina Alabileceklerimiz Neler?

El Bagajina Alabileceklerimiz Neler?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

koy bavuluna riske girme sabiha gökçende kemer tokaları büyük olduğunda bile sorun yapıyorlar kaldıki amerikadasın 11 eylül olaylarından sonra sıkı davranıyorlar çöpe giderse eşyaların ağlarsın sonra . koy staforun ıcıne at bavuluna ne kasıyorsun ki .  ben büyük sırtcantama koyuyorum laptop her seferınde ayrı ayrı koydurtuyorlar harıcı harddıskı bıle .ağır metallere zorluk cıkartıyorlar . 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

Hangi havaalanindan dondugunu soyle hele. JFK den ise ben defalarca JFK den gittim geldim. Hic sorun cikarmiyorlar. 

Cantada elektronik bir malzeme varsa, cikarttirip calistiriyorlar (ki, gercekten elektronik malzeme mi ona bakiyorlar).

Bunun haricinde, sivi, patlayici, kesici vb. malzeme olmadikca gecmene izin veriyorlar.

Newark, Dallas, La Guardia, Georgia, Atlanta veya baska havaalanlarindan geleceksen onlari da detayli anlatirim.

Bir de nerden geliyorsun, ben de amerikadayim.

Eger JFK ya da Newark ise, velev ki gecirmiyorlar, cope atacaklar, cik security den, dolaplara ya da kayip buroya birak. Ben alir kargolarim sana Turkiyeye.

All I need is a possibility.
Toplam Hit: 1666 Toplam Mesaj: 13