El-CİN 5 Nisanda Sinemalarda
-
DrKeworks bunu yazdı
yaw şu amına koduklarım ne zaman geçecekler bu cin ruh muhabbetindenn ya? Ya artık aşın şunları aşın amk başka bir sikim bilmezmi bu türk korku filmi yapımcıları arkadaş azıcık yaratıcı olun ya.!

-
DrKeworks bunu yazdı
yaw şu amına koduklarım ne zaman geçecekler bu cin ruh muhabbetindenn ya? Ya artık aşın şunları aşın amk başka bir sikim bilmezmi bu türk korku filmi yapımcıları arkadaş azıcık yaratıcı olun ya.!
Cinlere Inamayanlar için sıradan bir korku, fakat inananlar için her an olabilecek bir olasılık.
%90 dan fazlasını müslümanların oluşturduğu bir ülkede rank yapmanın ve ün kazanmanın en iyi yolu cinli korku filmleridir, yoksa hiçbir müslüman diğer saçmasapan şeylerden korkmuyor :)
Rec gibi ,the eye gibi,30 days of night gibi korku filmleri çok gülünç geliyor.
en iyi yolu inli cinli şeyler..
-
Hangi yabanci korku filmi korkutuki insani ? Paranolman aktivite vs. sacmasapan otesi lakin cinler sonucta olabilecek seyler filmlerdede bu konu isleniyor musallat ve 3 harflileri izledikten sonra 3 gun yatamamistim. bu tur seyler muslumanlari korkutur ve bende diyorum bu filmi izlersem götüm .
-
korku filmi dediğinn vurmalı kırmalı hayali ve aksiyon dolu olur. bu cin min tamamen bilinç altına giriyor, psikolojik sorunları olan veya olabilecek insanlar izlememeli helede gençler
-
Esconda bunu yazdıDrKeworks bunu yazdı
Cinlere Inamayanlar için sıradan bir korku, fakat inananlar için her an olabilecek bir olasılık.
%90 dan fazlasını müslümanların oluşturduğu bir ülkede rank yapmanın ve ün kazanmanın en iyi yolu cinli korku filmleridir, yoksa hiçbir müslüman diğer saçmasapan şeylerden korkmuyor :)
Rec gibi ,the eye gibi,30 days of night gibi korku filmleri çok gülünç geliyor.
en iyi yolu inli cinli şeyler..
yaa bırak allah aşkına hacı. Türk korku filmlerinin %99'un da insanlara musallat olan cinleri konu alıyor. Valla artık bıktım usandım sonunda gidip sette molotof kokteyl atıcam piçlere :W
-
konuyu hortlatacam ne abaza ve malaman insanlarımız var

-
Devilcode bunu yazdı

bu yoruma bakmak için binlerce insan girmiş sayfaya ama yorumu bulamadık
-
gene sıçmışlar :D kana susadım daha korkunç amk adamların en saçma filmi bizim en profesyonelden daha korkunç arkadaş :S
-
casey bunu yazdıDevilcode bunu yazdı
bu yoruma bakmak için binlerce insan girmiş sayfaya ama yorumu bulamadık
hocam sayfa sahibi silmiştir :D
-
gizemli ejderin saklı taşşaklarından bahseden bi korku filmi olsa izlerdim de bu ne lan cinmiş cüceymiş yok ebesinin ...