El-CİN 5 Nisanda Sinemalarda

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek
    DrKeworks bunu yazdı

yaw şu amına koduklarım ne zaman geçecekler bu cin ruh muhabbetindenn ya? Ya artık aşın şunları aşın amk başka bir sikim bilmezmi bu türk korku filmi yapımcıları arkadaş azıcık yaratıcı olun ya.! 

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/s480x480/579567_10151335120841456_104776065_n.jpg

Boş İşler Uzmanı..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    DrKeworks bunu yazdı

yaw şu amına koduklarım ne zaman geçecekler bu cin ruh muhabbetindenn ya? Ya artık aşın şunları aşın amk başka bir sikim bilmezmi bu türk korku filmi yapımcıları arkadaş azıcık yaratıcı olun ya.! 

Cinlere Inamayanlar için sıradan bir korku, fakat inananlar için her an olabilecek bir olasılık.

%90 dan fazlasını müslümanların oluşturduğu bir ülkede rank yapmanın ve ün kazanmanın en iyi yolu cinli korku filmleridir, yoksa hiçbir müslüman diğer saçmasapan şeylerden korkmuyor :)

Rec gibi ,the eye gibi,30 days of night gibi korku filmleri çok gülünç geliyor.

en iyi yolu inli cinli şeyler..

https://t.me/pump_upp
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hangi yabanci korku filmi korkutuki insani ? Paranolman aktivite vs. sacmasapan otesi lakin cinler sonucta olabilecek seyler filmlerdede bu konu isleniyor musallat ve 3 harflileri izledikten sonra 3 gun yatamamistim. bu tur seyler muslumanlari korkutur ve bende diyorum bu filmi izlersem götüm .

Türkiye, kendisine din olarak Kemalizmi almış, başka hiçbir dine hayat hakkı tanımayarak kitlelere zorla dikte ettirmiştir. Oysa en üst belirleyici İslam'ın ilkeleridir. Her şey ona göre belirlenir." -Recep Tayyip Erdoğan
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mehmetcan
    mehmetcan's avatar
    Erkek

korku filmi dediğinn vurmalı kırmalı hayali ve aksiyon dolu olur. bu cin min tamamen bilinç altına giriyor, psikolojik sorunları olan veya olabilecek insanlar izlememeli helede gençler

bizde keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik ; hayatla erken seviştik herşey üstümüze kaldı
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek
    Esconda bunu yazdı
    DrKeworks bunu yazdı

Cinlere Inamayanlar için sıradan bir korku, fakat inananlar için her an olabilecek bir olasılık.

%90 dan fazlasını müslümanların oluşturduğu bir ülkede rank yapmanın ve ün kazanmanın en iyi yolu cinli korku filmleridir, yoksa hiçbir müslüman diğer saçmasapan şeylerden korkmuyor :)

Rec gibi ,the eye gibi,30 days of night gibi korku filmleri çok gülünç geliyor.

en iyi yolu inli cinli şeyler..

yaa bırak allah aşkına hacı. Türk korku filmlerinin %99'un da insanlara musallat olan cinleri konu alıyor. Valla artık bıktım usandım sonunda gidip sette molotof kokteyl atıcam piçlere :W

Cigu bigule :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Underground
    Underground's avatar
    Erkek

konuyu hortlatacam ne abaza ve malaman insanlarımız var

Herkesin işine yaradığın kadar iyisindir Bu Hayatta!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    casey
    casey's avatar
    Erkek
    Devilcode bunu yazdı

bu yoruma bakmak için binlerce insan girmiş sayfaya ama yorumu bulamadık 

Zamanı durduramazsın.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanqerLine
    DanqerLine's avatar
    Erkek

gene sıçmışlar :D kana susadım daha korkunç amk adamların en saçma filmi bizim en profesyonelden daha korkunç arkadaş :S

ABONE OLUN BEYLER PARA KASACAZ : https://www.youtube.com/gecehayatimiz
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Underground
    Underground's avatar
    Erkek
    casey bunu yazdı
    Devilcode bunu yazdı

bu yoruma bakmak için binlerce insan girmiş sayfaya ama yorumu bulamadık 

hocam sayfa sahibi silmiştir :D

Herkesin işine yaradığın kadar iyisindir Bu Hayatta!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Erkek

gizemli ejderin saklı taşşaklarından bahseden bi korku filmi olsa izlerdim de bu ne lan cinmiş cüceymiş yok ebesinin ...

Toplam Hit: 5804 Toplam Mesaj: 53