El Kaldırmadan Çizme [Zeka Sorusu]
-
Andrei bunu yazdı
onun haricinde cizilmesi imkansız.
Beyler hiç uğraşmayın :(
-
ilk defada ekranda çizdim ama kuralları mı aştım anlayamadım dur bakayım.. tekrar kağıtta çizmye çalışayım
-
rushOut bunu yazdı
2 tane yolu var hemde en kolayı N harfı gıbı basla cızmeye gerısı gelır ılk okulda yapılıordu bunlar
ayrıca ne cabuk kesin yargılara varıyorsun bunu anlamıyorum birisi direk imkansız demiş otekisi yok muhendıslıkte bılmem ne falan var demiş ve bir soru uzerıne dusunmeden yada az dusunerek kendınce sonucun olmadıgını aklı ıdrak etmedıgınden genel bır yargıya varıp sonuca kesinlik katarak İMKANSIZ YAFTASINI yapıstırmıs bazen uzuluyorum bu durumdakı bızlere.
matematiksel olarak normal yollarla neden cizilemediginin ispatı bana yıllar önce uygulamalı olarak gösterildigi icin imkansız yazdım.
dedigin gibi ciziliyorsa bi sketchtoy'da ciz de biz de görelim hocam, yık bakalım matematik tabularını (:
-
mavi oklarda bitebilecek şekilde içteki kısım çizilebilirse, şeklin tamamı da çizilir ama bulamadım
-
yapan varsa adım adım numaralandırarak yapsın hocam. ben uğraştım bulamadım. en fazla ortada ki çizgilerden biri kalıyor
-
çizdim gençler :D....
size bir ipucu... eskiden şu şekil vardı.. bu şekildekini yaptıktan sonra kırmızı olan noktalarda bitirebilirseniz eğer arkadaşın verdiği şekli bitirebilirsiniz...
-
GordonFreeman bunu yazdı
çizdim gençler :D....
size bir ipucu... eskiden şu şekil vardı.. bu şekildekini yaptıktan sonra kırmızı olan noktalarda bitirebilirseniz eğer arkadaşın verdiği şekli bitirebilirsiniz...
Aynen normalde bu şekli çizdiğinde diğer köşeler için birşey kalmıyor.
-
bunu anca uzayda çizebilirsin hocam normal 2 boyutlu bir alanda çizmen imkansız
-
KaRaKuLe bunu yazdı
"imkansız" deme karakule, tasak gecmeye gelirler simdi, onlar icin "imkansız" diye bir sey yoktur.
ya söyle yaparsanız cizerseniz, böyle yaparsanız olur, alın size ipucu diyorsunuz da, biriniz de videoya alsın cizimini veya sketchtoy'da yapsın biz de ögrenelim olmaz mı ?
-
Andrei bunu yazdıKaRaKuLe bunu yazdı
"imkansız" deme karakule, tasak gecmeye gelirler simdi, onlar icin "imkansız" diye bir sey yoktur.
Hahah :D 4 tane tek kesişim olduğundan çizilemiyormuş deniliyor, tam bilmiyorum ama. Demek istediğimizden bunu anlamış beyler, kardeşim benim :(