El Yapımı Lazer, Bi Bakın ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

yok mu bi sonuç müridler? lana birisi vardı ne oldu ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hunter
    j4x
    j4x's avatar
    Erkek

Kac mwmis bu vidyoya bakmadimda.. Gerçekten cam kesiyorsa baya bi olması lazım ve aşırı sakat.

The king is bleeding.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyakhacker
    manyakhacker's avatar
    Erkek

uğraşmayın böyle şeylerle ,,  bunun yüksek voltajlısı , miliwattlardan , kilowattlara , megawattlara  çıkarınca ve merceklisi  , lityum pillisi ile taşınabilir  lazer silahı bile yapılır. 3 snlik atış zamanı ile  karşınızdakinin yarım cm lik kafa tası kemiğini bile delersiniz. Yüksek voltajlılarda , araba lastiklerini 2 km öteden patlatabilirsiniz. 5 km öteden düşmanı öldürebilir isterseniz dörde ,  beşe bölersiniz.. 4-5  km yukarıdan geçen uçakların depolarını yakıp patlatabilir  yere bile düşürebilirsiniz vs vs..

100 yıl sonra mermi   out ,   lazer in ...

Siz uğraşmayın böyle şeylerle kendinizi , yakınınızdaki insanları yakarsınız. Böyle şeyleri uzmanlarına bırakın.

İç savaş veya dış savaş çıkarsa ben halis mulis vatansever Türk kardeşlerimize şehir içi kara savaşlarında  vatanını , topraklarını , kendisini , mahallesini ,  ailesini  kendi bölgesini koruması için ücretsiz 50-60 tane dağıtırım . şehir içi savaş esnasında elektirikler kesilirse mini rüzgar türbinleri , güneş panelleri kurarız,  inverterler ,aküler , lityum yüksek amperli piller  ile elektirik sorununuda hallederiz. 5 km öteden kimse yanınıza yaklaşamaz. siz rahat olun :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sammy
    Sammy's avatar
    Erkek

çizzik

ben sadece ben
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo

manyakhacker bunu yazdı:
    -----------------------------

uğraşmayın böyle şeylerle ,,  bunun yüksek voltajlısı , miliwattlardan , kilowattlara , megawattlara  çıkarınca ve merceklisi  , lityum pillisi ile taşınabilir  lazer silahı bile yapılır. 3 snlik atış zamanı ile  karşınızdakinin yarım cm lik kafa tası kemiğini bile delersiniz. Yüksek voltajlılarda , araba lastiklerini 2 km öteden patlatabilirsiniz. 5 km öteden düşmanı öldürebilir isterseniz dörde ,  beşe bölersiniz.. 4-5  km yukarıdan geçen uçakların depolarını yakıp patlatabilir  yere bile düşürebilirsiniz vs vs..

Siz uğraşmayın böyle şeylerle kendinizi , yakınınızdaki insanları yakarsınız. Böyle şeyleri uzmanlarına bırakın.

İç savaş veya dış savaş çıkarsa ben halis mulis vatansever Türk kardeşlerimize şehir içi kara savaşlarında  vatanını , topraklarını , kendisini , mahallesini ,  ailesini  kendi bölgesini koruması için ücretsiz 50-60 tane dağıtırım . şehir içi savaş esnasında elektirikler kesilirse mini rüzgar türbinleri , güneş panelleri kurarız,  inverterler ,aküler , lityum yüksek amperli piller  ile elektirik sorununuda hallederiz. 5 km öteden kimse yanınıza yaklaşamaz. siz rahat olun :)

idolümsün (:

Çok sıkılıyom
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetBABA
    NetBABA's avatar
    Erkek

cızık hoş olabilitesi var...

Umudumu bu güne bağlamadım ki yarınım dan umutsuz olayım.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kukunku
    kukunku's avatar
    Erkek

manyakhacker bunu yazdı:

saygılar abi

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Espo
    Espo's avatar
    Erkek

joe_black bunu yazdı:

yok mu bi sonuç müridler? alan birisi vardı ne oldu ?

gelmedi daha. bekliyorum

Yeni bir iş, yeni bir aş, yeni bir hayat. Sil baştan başlamak gerek bazen modunda. Artık buralarda yokum :) Hepinizi seviyorum, muck.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Erkek

ek olarak

DIY: Hack a Dead Computer into a Burning Laser!

Thumbnail

http://www.youtube.com/verify_age?next_url=http%3A//www.youtube.com/watch%3Fv%3DzihZiGUKUS8%26feature%3Dplayer_embedded

msne beklerim: nolanded[at]tahribat.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek

Gharzvog bunu yazdı:

joe_black bunu yazdı:

yok mu bi sonuç müridler? alan birisi vardı ne oldu ?

gelmedi daha. bekliyorum

Hala mı gelmedi hacı ?

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
Toplam Hit: 8977 Toplam Mesaj: 42