Electro Buggy(Robot Dansı) Yapmak İstiyorum
-
BiUyeOlamadim bunu yazdı:
-----------------------------
Sen Manisa neresindensin?
-----------------------------Merkezde oturuyom karaköy semti.Hilal kebap salonu var.Hilal pastenesi de vardı yanında şimdi ismi değişti pastahenin damak oldu.Park var Lütfi anbarlı parkı.
-
Bildim orayı. Bende Akhisarlıyım. Allah tamamına erdirsin inşallah.
Başka bir şey yazmam bu konuya msn konuşması gibi oldu.
-
BiUyeOlamadim bunu yazdı:
-----------------------------Bildim orayı. Bende Akhisarlıyım. Allah tamamına erdirsin inşallah.
Başka bir şey yazmam bu konuya msn konuşması gibi oldu.
-----------------------------Açtığım bi konuda hit olunca tuhaf oluyom uçuyom sanki bu sadece tbt için geçerli diğer sitelerde bir numaralı üyede olsam umurumda deil.
-
VIGILANTE bunu yazdı:
TORN bunu yazdı:
-----------------------------boyfromsmyrna bunu yazdı:
-----------------------------http://www.youtube.com/watch?v=-Uw4K1ysg-M&feature=related
sakın benden hızlı öğreneyim deme :):)
-----------------------------Sayende ay yürüyüşü bile yapıom artık sen linki verdin videoyu indirdim pc ye cd ye kaydettim tv den izledim sabah 9 a kadar yaptım hareketleri baka baka kahvaltıdan sonra tekrrar devam ettim.Bugün de netten tanıştığım bi kızla buluştum konu MJ dan açıldı.Bi ay yürüyüşü yaptım uff adamım sın hacım ya kıza demin teklif ettim msnden kabul etti çıkıyoz artık sayende.Kendimle gurur duyuyorum ay yürüyüşünü bile yapıom ya artık kim tutar beni yaw KRALSIN hacı ya saol ya.
Çok iyi yapıyorum demiom ama kötü deil ay yürüyüşüm çok süper oldu bu ya daha izlemediğim videolar da var o linkte saol ya gerçekten çok teşekkür ederim.
boyfromsmyrna gerçekten saol.Diğer kardeşlerime de teşekkürler.
Hocam Moonwalka tav olan kızı ne yapacaksın ya :Dortaokul öğrencisi gibi bir şey sanırım kız, bisikletin önünü kaldırarak sürüyor diye benim bir arkadaşla çıkmaya başlamıştı ortaokulda bir kız, onu hatırladım şimdi :D
:| senden daha iyi yapan birini görünce onunla çıkmaya başlarsa nörücen merak ettim ? -
cyb3rt1m3 bunu yazdı:
VIGILANTE bunu yazdı:
TORN bunu yazdı:
-----------------------------boyfromsmyrna bunu yazdı:
-----------------------------http://www.youtube.com/watch?v=-Uw4K1ysg-M&feature=related
sakın benden hızlı öğreneyim deme :):)
-----------------------------Sayende ay yürüyüşü bile yapıom artık sen linki verdin videoyu indirdim pc ye cd ye kaydettim tv den izledim sabah 9 a kadar yaptım hareketleri baka baka kahvaltıdan sonra tekrrar devam ettim.Bugün de netten tanıştığım bi kızla buluştum konu MJ dan açıldı.Bi ay yürüyüşü yaptım uff adamım sın hacım ya kıza demin teklif ettim msnden kabul etti çıkıyoz artık sayende.Kendimle gurur duyuyorum ay yürüyüşünü bile yapıom ya artık kim tutar beni yaw KRALSIN hacı ya saol ya.
Çok iyi yapıyorum demiom ama kötü deil ay yürüyüşüm çok süper oldu bu ya daha izlemediğim videolar da var o linkte saol ya gerçekten çok teşekkür ederim.
boyfromsmyrna gerçekten saol.Diğer kardeşlerime de teşekkürler.
Hocam Moonwalka tav olan kızı ne yapacaksın ya :Dortaokul öğrencisi gibi bir şey sanırım kız, bisikletin önünü kaldırarak sürüyor diye benim bir arkadaşla çıkmaya başlamıştı ortaokulda bir kız, onu hatırladım şimdi :D
:| senden daha iyi yapan birini görünce onunla çıkmaya başlarsa nörücen merak ettim ?
-----------------------------Usta olay dansla tavlamak deil ki.Kızla normal konuştuk kız etkilendi baya benden sonra cafeden çıktık konu danstan açıldı bende dedim yapıom bende a yapsana dedi bişiler yaptım sonra konuşa konuşa evine gittik bıraktım evine eve geldim.Msnde özgür senden çok hoşlanıyorum dedi.bende çıkalımmı dedim bu olay.
-
TORN bunu yazdı:
-----------------------------Usta olay dansla tavlamak deil ki.Kızla normal konuştuk kız etkilendi baya benden sonra cafeden çıktık konu danstan açıldı bende dedim yapıom bende a yapsana dedi bişiler yaptım sonra konuşa konuşa evine gittik bıraktım evine eve geldim.Msnde özgür senden çok hoşlanıyorum dedi.bende çıkalımmı dedim bu olay.
"Çıkalım mı?" mı dedin? Hocam ben kendimden utanırım o soruyu sorarken :D -
VIGILANTE bunu yazdı:
TORN bunu yazdı:
"Çıkalım mı?" mı dedin? Hocam ben kendimden utanırım o soruyu sorarken :D
-----------------------------Yani o buradaki özetleyiş tarzım illa nasıl sorduğumu merak ediosan öyle olmadığı kesin çıkalımmı o özetleyiş gibin bişi olurmu la öle.
-
linkin bunu yazdı:
-----------------------------http://www.youtube.com/watch?v=ANjluw7XTps&feature=related
bu da çok manyak oynuo yaw :|
-----------------------------Adam süper la bu ne :|
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
linkin bunu yazdı:
-----------------------------http://www.youtube.com/watch?v=ANjluw7XTps&feature=related
bu da çok manyak oynuo yaw :|
-----------------------------Adam süper la bu ne :|
-----------------------------Yapan yapar dayı.
-
önemli diil banada şans dile yeter :):):):)