folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Elektirikli Katlanır Bisiklet Kullanan Varmı ? Tavsiye

Elektirikli Katlanır Bisiklet Kullanan Varmı ? Tavsiye

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

Rks fp onu alıcam biraz baktım ikinci el 400 500 km dekiler yarı fiyatı ikinci eli alınır mı

Herkes benim gibi gaza gelip alıp bırakıyor mu 

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek
    nereodi bunu yazdı

Rks fp onu alıcam biraz baktım ikinci el 400 500 km dekiler yarı fiyatı ikinci eli alınır mı

Bunun net bir cevabı olmaz ki.

Araba gibi düşün. Adam ayarlı kullanmıştır, bakmıştır, motora zarar verecek şeylerden kaçınmıştır, kaporta temizdir, alırsın, satıcıya dua edersin. Ama motor için söyleyim, deli gibi kullanıp her gün şarja takmıştır, yüksek hızlarda şarj  edip pil ömründen yemiştir, sert kullanıp amortisör, balata vs harcamıştır, alırsın, arkasında küfür edersin.

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bedeng
    bedeng's avatar
    Erkek
    nereodi bunu yazdı

Biz 8 kişi beraber aldık şu an aktif kullana 3 kişi var herkesin el beceresi yok balata değiştirmek teker patlarsa tamir etmek ondan dolayı 1 kişi sattı 2 kişi satmayı düşünüyor ayarlardan km sıfırlanıyor 2 kişi dışında 2000 km geçen yok henüz yani henüz yeni alacaksan yakından incele yıpranmasını sor kaç kez tekerlek değiştirdiğini sor kaç kez tekerlek patlattığını sor en önemlisi bunlarda balata aşındıkça ayar istiyor kaç kez balata değiştiğini sor

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhorror
    blackhorror's avatar
    Erkek
    blackhorror bunu yazdı

işe giderken kolaylık olsun diye 500kmde navee n65 aldım 4gündür kullanıyorum totalde 75km yol yaptım namussuz iyi ivmeleniyor 
    arka fren disk ön fren elektronik cruise control var gaz vericem diye elin ağrımıyor 5 saniye sonra oto giriyor devreye şarjıda 1 günü çok rahat çıkartıyor benim için
    f/p diyebilirim 16k verdim bu arada 

update: 

bugün itibariyle 1600km yol yaptım 1 kere toprak yolda arka freni sıkarken ön fren (elektronik) birden kapadı üstünden attı. 
    arka frenin balatası bitti ne kadar sıkarsan %75 önü sıkıyor. hal böyle olunca arka az önü fazla sıktı düştük 
    bunun dışında hala köpek gibi ivmeleniyor. şarj konusuda ilk gün aldığım performans ve menzilde devam ediyor 
    farın plastik parçası kırıldı far düştü onuda hızlı yapıştırıcıyla hallettim 
    navee gerçekten parasına göre harika bir cihaz üretmiş 

salla gitsin ölecez zaten :D
Toplam Hit: 1245 Toplam Mesaj: 15
elektirikli bisiklet