Elektirikli Katlanır Bisiklet Kullanan Varmı ? Tavsiye
-
Rks fp onu alıcam biraz baktım ikinci el 400 500 km dekiler yarı fiyatı ikinci eli alınır mı
Herkes benim gibi gaza gelip alıp bırakıyor mu
-
nereodi bunu yazdı
Rks fp onu alıcam biraz baktım ikinci el 400 500 km dekiler yarı fiyatı ikinci eli alınır mı
Bunun net bir cevabı olmaz ki.
Araba gibi düşün. Adam ayarlı kullanmıştır, bakmıştır, motora zarar verecek şeylerden kaçınmıştır, kaporta temizdir, alırsın, satıcıya dua edersin. Ama motor için söyleyim, deli gibi kullanıp her gün şarja takmıştır, yüksek hızlarda şarj edip pil ömründen yemiştir, sert kullanıp amortisör, balata vs harcamıştır, alırsın, arkasında küfür edersin.
-
nereodi bunu yazdı
Biz 8 kişi beraber aldık şu an aktif kullana 3 kişi var herkesin el beceresi yok balata değiştirmek teker patlarsa tamir etmek ondan dolayı 1 kişi sattı 2 kişi satmayı düşünüyor ayarlardan km sıfırlanıyor 2 kişi dışında 2000 km geçen yok henüz yani henüz yeni alacaksan yakından incele yıpranmasını sor kaç kez tekerlek değiştirdiğini sor kaç kez tekerlek patlattığını sor en önemlisi bunlarda balata aşındıkça ayar istiyor kaç kez balata değiştiğini sor
-
blackhorror bunu yazdı
işe giderken kolaylık olsun diye 500kmde navee n65 aldım 4gündür kullanıyorum totalde 75km yol yaptım namussuz iyi ivmeleniyor
arka fren disk ön fren elektronik cruise control var gaz vericem diye elin ağrımıyor 5 saniye sonra oto giriyor devreye şarjıda 1 günü çok rahat çıkartıyor benim için
f/p diyebilirim 16k verdim bu aradaupdate:
bugün itibariyle 1600km yol yaptım 1 kere toprak yolda arka freni sıkarken ön fren (elektronik) birden kapadı üstünden attı.
arka frenin balatası bitti ne kadar sıkarsan %75 önü sıkıyor. hal böyle olunca arka az önü fazla sıktı düştük
bunun dışında hala köpek gibi ivmeleniyor. şarj konusuda ilk gün aldığım performans ve menzilde devam ediyor
farın plastik parçası kırıldı far düştü onuda hızlı yapıştırıcıyla hallettim
navee gerçekten parasına göre harika bir cihaz üretmiş