Elektri-Elektronik Bilgi İyi Olan Arkadaşlar Yardım Ederseniz
-
arkadaşlar ben elektrik-elektronik müh okuyorum arkadaşlarla birlikte bir smf forum kurduk bize yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa sevinirm. sitede genel programlama web tasarım ve elektrik elektronik bölümleri vardır site adres www.paylaskanka.com şimdiden ilgilenen ve yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.
-
elo mezunuyum. mekatronik okuyorum. bakalım.
-
Nedir istediğin yardım ?
Hit mı kasmaya çalışıyorsun afsasafsaf?
-
siteyi sadece smf olarak kurup bıraktık diye düşünmeyin arkadaşlar site için özel tema ve modifikasyonlarda hazılamaktayım eğer yardımcı olursanız çok sevinirim
hayır musket ben faydalı bilgileri olupta bizimle paylaşmak isteyen bu konularda destek olmak isteyen arkadaşları da aramızda görmek istiyorum sadece
-
ne var yani havamı atıyorsun :) bende Elektronik mezunuyum. Mekatronik okuyorum.. @mayrip :D
-
nonviolen bunu yazdı:
-----------------------------
ne var yani havamı atıyorsun :) bende Elektronik mezunuyum. Mekatronik okuyorum.. @mayrip :D
-----------------------------olabilir cano hava atmam ki. ezik ezik okuyup ne havası.
-
bende elektronik mezunuyum mekatronik okuyom hava mı atıyonuz a.q? :D
-
herkes elektronik mezunu mekatronik okuyo yardım edecek var mı aranızda bilgisine güvenen faydalı olabilecek bir insan
-
ben sadece elektrik-elektronik okuyorum bu sene inş bitirip mekatronik e girecegim ...
-
canınız sıkıldığında geyik yapıp moral verebilrim :D
-
@alayınıza
hocam robot kolu yapıyorum bana sen yardım edersen çok sevinirim :D:D