folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Elektriğim Bedava. Ne Yapmalıyım?

Elektriğim Bedava. Ne Yapmalıyım?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    end
    end's avatar
    Erkek
    Arlong bunu yazdı

hocam nasıl bi hidro elektrik santral bu ya. kişiye özgü enerji santralidemi oluyormuş . bi foto falan atar mısın merakımız gitsin.

Sanıyorum artık orada değil. Evinin arazisinden nehir falan geçiyorsa, dağın başındaysan yapıverirsin hocam ne olacak? Rize taraflarında falan da yapan vardır muhakkak (:

0x0480 takilin madem ﷽﷽﷽
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek
    end bunu yazdı
    Arlong bunu yazdı

hocam nasıl bi hidro elektrik santral bu ya. kişiye özgü enerji santralidemi oluyormuş . bi foto falan atar mısın merakımız gitsin.

Sanıyorum artık orada değil. Evinin arazisinden nehir falan geçiyorsa, dağın başındaysan yapıverirsin hocam ne olacak? Rize taraflarında falan da yapan vardır muhakkak (:

Asenkron sistem ile her şey mümkün kapasite ve ihtiyaç olayı.

Arkadaş Sao Paulo ya yakın ama outback filan galiba yaşamında başarılar yine de.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kelebeksim
    kelebeksim's avatar
    Erkek

elektrikli sandalye yapıp abd ye sat

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mirturk
    mirturk's avatar
    Erkek

Quest: Completed! Achievement unlocked: high-voltage kürt current rectiformer

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XanTos
    XanTos's avatar
    Erkek
    end bunu yazdı
    Arlong bunu yazdı

Kocaman bir arazi, meyvecilik yapıyormuş zamanında ama bırakmış. Çok devasa boyutlarda olmasa da 5 akarsu geçiyor, bir de şelale var bayağı büyük. Hepsi adamın mülkü içinde kalıyor, hepsine de bir şeyler yapmış. Ciddi yatırım yapmış bu konuda, satış için planlama yapmış ama satış yapabileceği yakın bir hat yokmuş, amorti süresi çok uzun olduğu için vazgeçmiş. 

Güzel bir deneyimdi ama artık taşındım :( 

Toplam Hit: 3531 Toplam Mesaj: 36
elektrik elektrik