Elektriğim Bedava. Ne Yapmalıyım?
-
Arlong bunu yazdı
hocam nasıl bi hidro elektrik santral bu ya. kişiye özgü enerji santralidemi oluyormuş . bi foto falan atar mısın merakımız gitsin.
Sanıyorum artık orada değil. Evinin arazisinden nehir falan geçiyorsa, dağın başındaysan yapıverirsin hocam ne olacak? Rize taraflarında falan da yapan vardır muhakkak (:
-
end bunu yazdıArlong bunu yazdı
hocam nasıl bi hidro elektrik santral bu ya. kişiye özgü enerji santralidemi oluyormuş . bi foto falan atar mısın merakımız gitsin.
Sanıyorum artık orada değil. Evinin arazisinden nehir falan geçiyorsa, dağın başındaysan yapıverirsin hocam ne olacak? Rize taraflarında falan da yapan vardır muhakkak (:
Asenkron sistem ile her şey mümkün kapasite ve ihtiyaç olayı.
Arkadaş Sao Paulo ya yakın ama outback filan galiba yaşamında başarılar yine de.
-
elektrikli sandalye yapıp abd ye sat
-
Quest: Completed! Achievement unlocked: high-voltage kürt current rectiformer
-
end bunu yazdıArlong bunu yazdı
Kocaman bir arazi, meyvecilik yapıyormuş zamanında ama bırakmış. Çok devasa boyutlarda olmasa da 5 akarsu geçiyor, bir de şelale var bayağı büyük. Hepsi adamın mülkü içinde kalıyor, hepsine de bir şeyler yapmış. Ciddi yatırım yapmış bu konuda, satış için planlama yapmış ama satış yapabileceği yakın bir hat yokmuş, amorti süresi çok uzun olduğu için vazgeçmiş.
Güzel bir deneyimdi ama artık taşındım :(