Elektrik
-
vay arkadaş olaya bak elektrik faturasını ödemeleri için doğuda yıllar sonra bi gelişme oldu elektriği kestiler adamlar ayaklandı yaktı yıktı
adamlar haklarıymiş gibi sahip çıkıyorlar , ya biz damarlarımız çatlayana kadar sikiliyoz ama ne hikmetse zevk alıyoz ...
ben ödemiycem desem bu faturayı bırak kaçak bedel ödemek istemiyom desem kan alırlar ya orda ?
atalarımızın ne kadar doğru dediğini birkez daha anladım
Seven Sikilir Siken Sevilir ......
Ramazan Ramazan Ağzımı bozdum kusura bakmayın ....
-
Dün haberde izlemiştim şanlıurfada da kesilmeye başlamış elektrikler adam ''Burası T.C yok eğer öyle değilse bizde bilelim'' diyor.
Ve bakanda açıkladı pkk faturaları ödemeyin diyormuş doğu gidiyor elden. Polisler bile biz burada misafiriz diyorlar endişeleniyorum.
Küfür ruhun yelpazesi gibidir arada bir savurmak gerekir :)
-
bunları alıcan ipe dizicen teker teker sikicen. Doğu çok saçma çok boş amk.
-
12 Dedaş çalışanını rehin almışlar 10 kişiyi darp etmişler 7 araç yakmışlar tutanakları alıp yakmışlar
kölemiyiz vatandaşmıyız bu ülke bizimmi vergiler nereye gidiyor ne oluyor ne bitiyor hiç bişey bilmiyoz aq
çok zekiyiz hayat sıtandartlarmız çok yüksek gelirimiz çok fazla
Kısacası Mutluyuz Abiii Biiizzz
Sikilmekden
Kimseden ses cıkmadığına göre ....
-
iyi alışmışlardı beleş ekektriğe kudursun gundiler şimdi :)
ulan ne utanmaz ne ahlaksız herifler birde tepki gösteriyorlar yıllardır kanımızı emdiler
çiftlik sanki beleş elektrik kullanacaklar oldu a.k başka
SeRDaR tarafından 09/Tem/14 10:43 tarihinde düzenlenmiştir -

Bu olay gercek mi acaba, simdi gordum urfadaymış :/
-
NoToLeRaNcE bunu yazdı

Montaj hocam klimalara bak hepsi tek tip hepsinin borusu yok nerdeyse
-
NoToLeRaNcE bunu yazdı

bie efsaneye göre Cizre de diyorlar.
Ama benim bildiğim bir rus foroğrafçı bu kareyi çekmişti ve türkiyeye ait bir görüntü değildi.
-
foto gerçek te türkiyede değil. demin bende başka bi yerde okumuştum haberini.
-
bu ülkede kanunlar yalnızca Türk milleti içindir.
Amına kodumun k*rtlerine herşey serbest..
-
Yakinda yine bicak kemige dayanir gucumuzu test etmeyin der olayi kapatiriz ardindan gelsin zamlar biz kole gibi calisir oderiz kardeslerimizin keyfi yeterki bozulmasin