Elektrik Çarpan Adam Kömür Oluyor [Video]
-
sayfa bulunamadı diyo
-
thehunturk bunu yazdı:
-----------------------------sayfa bulunamadı diyo
-----------------------------Ben bir sorun göremiyorum.
-
sanırım 25 kv gerilim var tren hatlarında
yüksek gerilimde yaşama oranı daha fazladır alçak gerilime göre, yaşıyo olabilir mi acaba...
-
Ya şunları youtube gibi bi linkten yayınlamayı ne zaman öğreniceksiniz ?
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Ben facebookda olan videoyu youtubeden yayınlamayı bilmiyom biliyorsan sen söle öğrenelim öyle yayınlayalım.
Yada çok zor bişey değil bir facebook hesabı aç merak etme adam yemiyorlar facebook hesabı açınca.Eğer birileri seni eklesin istemiyorsan da adını asdaf dfdf falan yaparsın yani zor bişey değil.
-
tamam açıldı. abi bu 220wolt işi değil burda yüksek gerilim var bence. çünkü çoğumuz 220wolt la çarpılmışızdır hayatımızda. ben şahsen çok çarpıldım küçükken. ama bu yüksek gerilim
-
bayzin bunu yazdı:
-----------------------------iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------Ben facebookda olan videoyu youtubeden yayınlamayı bilmiyom biliyorsan sen söle öğrenelim öyle yayınlayalım.
Yada çok zor bişey değil bir facebook hesabı aç merak etme adam yemiyorlar facebook hesabı açınca.Eğer birileri seni eklesin istemiyorsan da adını asdaf dfdf falan yaparsın yani zor bişey değil.
-----------------------------facebooktan güzelce download yapılır youtubeyede upload yapılıp gönderilir.istemiyorum o siteye üye olmak.+ dediğini yaptım direk banladılar muhaha.neyse demedim varsayalım tartışma çıkmasın bişi değişceği yok
-
one lannn bır anda gıttı herıfff:S:S:S
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------bayzin bunu yazdı:
-----------------------------iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------facebooktan güzelce download yapılır youtubeyede upload yapılıp gönderilir.istemiyorum o siteye üye olmak.+ dediğini yaptım direk banladılar muhaha.neyse demedim varsayalım tartışma çıkmasın bişi değişceği yok
-----------------------------Yok hocam tartışma falan cıkmaz.Öle bişey olabileceğini bende biliyorum ama kota var :D
Öneri için yinede sagolasın eğer bir gün kotasıza geçersem denerim bunu.
-
thehunturk bunu yazdı:
tamam açıldı. abi bu 220wolt işi değil burda yüksek gerilim var bence. çünkü çoğumuz 220wolt la çarpılmışızdır hayatımızda. ben şahsen çok çarpıldım küçükken. ama bu yüksek gerilim
-----------------------------koocaa tren 220 v lamı hareket ediyo sence :D tabiki y.g.