Elektrik-Elektronik Müh. Yada Elektronik Haberleşme Okuyan Arkadaşlar..
-
itü elektronik müh. 1. siniftayim.fakultede unlu olan cok hoca var ama ders performanslarinin cok iyi oldugunu sanmiyorum.konu hakimiyetleri cok fazla olabilir ama bunu yansitmak cok cok onemli.proflar genellikle makale yazmaya veriyolar kendilerini.zaten derste dinledigin,cikardigin notlarla sinava calisamazsin.mutlaka kaynaklari taraman gerekiyo.gercekten ogrenmek istiyosan kendi kendine calisman gerek,girdigin ders sadece konu hakkinda izlenim kazandiriyo.
ek not:3. ve 4. siniflar agliyo.
-
Valira bunu yazdı:
-----------------------------
itü elektronik müh. 1. siniftayim.fakultede unlu olan cok hoca var ama ders performanslarinin cok iyi oldugunu sanmiyorum.konu hakimiyetleri cok fazla olabilir ama bunu yansitmak cok cok onemli.proflar genellikle makale yazmaya veriyolar kendilerini.zaten derste dinledigin,cikardigin notlarla sinava calisamazsin.mutlaka kaynaklari taraman gerekiyo.gercekten ogrenmek istiyosan kendi kendine calisman gerek,girdigin ders sadece konu hakkinda izlenim kazandiriyo.
+ olarak uygulama yapmak gerekıyor ohmmetre ampermetre voltmetre elıne alıp veya mıkroıslemcı dersı ıse bıtane programlayıcı alıp ogrenmek gerekıyor.kitap bilgisi ile yürüyen bir iş degil elektronik.+ olarakta başarılar itü elektronik bu boru degil :) -
dur tahmin edeyim devre ye Mehmet Ali EBEOĞLU giriyor demi
-
uhp bunu yazdı:
ktu deyim. en yakın arkadaslarımdan biri e.e. müh. 2. sınıf. geçen sene emg kaldı. busene ona bağlı 2 ders. sonraki dönem o 2 derse bağlı 2 ders. bu boyle uzayıp gidiyo. adamın okulunun uzadığı kesindir. Ben inşaat müh. 2. sınıfım bizdede bağlı dersler var.ama fizik dinamik sevmek lazım gelir. ilerde eğer dediğin gibi tekrar öss girme olacaksa inşaat düşün derim. gelecek kaygısı yoktur.
-----------------------------vegapc bunu yazdı:
dur tahmin edeyim devre ye Mehmet Ali EBEOĞLU giriyor demi
-----------------------------Birincisi uhp arkadaşım.. ben Elektronik için doğdum vaz geçemem..:D Çocukluğumun mesleği... Babamların yanında debelenirken sevdim.. Elimde 4-5 yaşlarından kare kare hatırladığım ve hala izi duran havye yanıkları var :)))
Ayrıca vegapc arkadaşım doğru söyledin..:) adam resmen dalga geçiyor.. Anlattığından bişey demiyorum.. Kaynak istiyorum benden Türkiyede olmayan kaynak istiyor.. Online alabilirmişimmm... orjinal fiyatı 150 $...
Ama anlaşılan aşağı yukarı her üniv. birbirine yakın .. hocalar düşmüş makale proje derdine öğrencileri iplemiyor bile .. Ya ben istiyorumki eğer ben arkadaşlarımdan ilerdeysem bana daha çok gaz versinlerki daha iyi olayım beni duraklatıp şevkimi kırmasınlar.. Evde kalıyorum şuan evde bir ton malzeme var pic programlayıcı ve pic lerden, direnç, kondansatör transistörlere kadar mevcut ama teşfik yok hiç soru sorsak "daha görmediniz... " E göster iki dakka çokmu zor?.. -
Valira bunu yazdı:
-----------------------------İnşallah senin sonun da öyle olmaz :P
Dedik o kadar doktor ol diye, kaç kişi teşvik ettik yine elektronik yazmışın.
Hem kız hem elektronik :)
-
AnaMuhalefet bunu yazdı:
Valira bunu yazdı:
-----------------------------İnşallah senin sonun da öyle olmaz :P
Dedik o kadar doktor ol diye, kaç kişi teşvik ettik yine elektronik yazmışın.
Hem kız hem elektronik :)
öyle deme hoca cok tehlikeli oluyorlar :D.Kız dıyosun ne anlar dıyorsun bı konuda bı cevap verıo sana kalıon öle:D -
söyleyebilceğim tek şey kazığın sadece ucu sivridir..
-
celik bunu yazdı:
söyleyebilceğim tek şey kazığın sadece ucu sivridir..
Hocam afedersin ama ne demek istediğini anlayamadım... -
elektronik ve haberleşme okuyorum.birinci sınıfın ikinci döneminde görülen meslek dersi edt.diğer dersleri saymıyorum çünkü fix onlar.bu dersi dönem içerisinde veremeyenler yazın,yazın veremeyenler ise okul uzatıyor.niye çünkü üstten 2 derse etkiyor.
2. sınıfın birinci döneminde elektronik ve dif. dersleri önemli.üstten kaç derse etkidikleri belli değil.bırakırsan gene okul uzadı.
2. sınıfın ikinci döneminde ise analarımızı ve bizi ağlatan işaretler ve sistemler ve e.m.alan teorisi dersleri.elektronik lab'ı ise deney öncesi quiz'leri ile koca sınıfta kimsecikleri bıraktırmıyor.çatır çatır atıyo asistanlar.
3. sınıfın birinci dönemindeyim.oturup ağlamak istiyorum valla.e.m.dalga teo. analog haberleşme, kontrol, elektronik ve mantık dersleri ağzımıza sıçıyor.lab'lar da ise önceki dönemlerde olduğu gibi lab öncesi quiz'leri kabir azabı çektiriyor.
daha ileriki dönemlerde ise millet ölmüş.ağlayanı yok.
he yazmayı unuttum.haliç üniversitesi'nde okuyorum.pek adı duyulmamış.evet vakıf üniversitesi.hocalar konularında tecrübeli.işi biliyorlar.ağzımıza sıçmadan bırakmıyorlar.yarısı yıldız'dan geliyor hocaların.geri kalanı odtü boğaziçi itü.
çok itü'lü yıldızlı öğrenci gördüm bilgisayarın b'sinden anlamayan sadece facebook,msn yapan.bunca yıldır bir kelime ingilizce bilmeyen.(genellemedir.kimseye bok atmıyorum.öle aklıma geldi)
projenin raporunu yazıp geliyorum.az kaldı.
-
bilgisayardan anlamayan mühendis olayına aynen katılıyorum hocam.bir adam biliyorum daha notepadin yerini bilmiyor xpde.bide üniversite ismi heryerde önemli degil.Önemli olan işlevi ögretisi dedigin gibi.Mühendisim 2.sınıfım dıyıp elektronikle alakası olmayan.özellikle gaziantep üniversitesinden mezun bır kız bılıyorum elektronik mühendisi.Kız daha potansiyometre ile motoru ayırt edemıyor.