folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Elektrik Süpürgesi Alıcam Hangisini Alayım

Elektrik Süpürgesi Alıcam Hangisini Alayım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek
    u235 bunu yazdı

Şimdi baktımda sulu olanlar pahalı diğerlerinden.Bu arada ne susuz ne torbasızı almıcam o tam istemediğim şekilde bir alet.Temizlemesini yaparken ortaya toz cıkarıyormus.

hocam arnica bora 5000 i 275 tl aldım buduro.com dan turkuaz rengi kalmıştı sanırım. Dediğin gibi torbasızların öyle bir sorunu vardı çocukluğumdan hatırlıyorum boşaltırken toz içinde kalırdım vay a.q niye ben boşaltıyodum lan onları astımımla bi bağlantısı olabilir mi vay a..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    MaTRiXe bunu yazdı
    u235 bunu yazdı

Şimdi baktımda sulu olanlar pahalı diğerlerinden.Bu arada ne susuz ne torbasızı almıcam o tam istemediğim şekilde bir alet.Temizlemesini yaparken ortaya toz cıkarıyormus.

hocam arnica bora 5000 i 275 tl aldım buduro.com dan turkuaz rengi kalmıştı sanırım. Dediğin gibi torbasızların öyle bir sorunu vardı çocukluğumdan hatırlıyorum boşaltırken toz içinde kalırdım vay a.q niye ben boşaltıyodum lan onları astımımla bi bağlantısı olabilir mi vay a..

hacı arnica borayı alamam burda yok.Ucuz fiyata bulursam 200 tlye falan sulu alacam yoksa torbasız mecburen.

Toplam Hit: 4767 Toplam Mesaj: 33