folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Elektrik Ve Elektronik Eğitim Setine İhtiyacım Var

Elektrik Ve Elektronik Eğitim Setine İhtiyacım Var

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mehmetck
    mehmetck's avatar
    Erkek
    elektrik ve elektronik eğitim setine ihtiyacım var  cd olark  bulamıyorum  bilen varsa lütfen adres bildirsin  elektrik bilmem lazım lütfeeeeeeeen
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

hoca cd ile ne öğretebilirler sana.. kitap al.. lisede dijital elektronik ve endüstriyel elektronik adlı kitaplarımız vardı gayet de güzeldi.Bi de atöyle kitabı alırsın tamam olur.. Önce teorik sonra pratik ;)

E-kitap kullanmanı da tavsiye etmem.. Git bi sahafçıya ikinci el kitap al..

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mehmetck
    mehmetck's avatar
    Erkek
    bende okuyarak anlayamıyorum  görselde bana uygun geliyor
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ricin
    ricin's avatar
    Erkek

elekroniğe daha yeni başlayanlar için kim sorsa MEHMET ALİ SÜZER'in PRATİK ELEKTRONİK  kitabını tavsiye ederim..

içindekilerde:

elektronik devre eleanları ile ilgili kısa bilgiler ve sağlamlık kontrollerini anlatan bir kısım var

ayrıca anfisinden tutun da besleme devrelerinden alarm devrelerine metal dedektörüne kadar bir sürü devre şeması var..

bunun yanında yeni başlayan veya usta konumundan olan kimseler için gerekli olan transistör katalog'u da bulunmakta olduykça geniş tutmuşlar katolog kısmını kesinlikle bu kitabı tavsiye ederi ben bu kitap ile 8. sınıfta başladım elektroniğe şimdi picler felan devam ediyorum...kolay gelsin..

http://picasaweb.google.com/tekdag.elektronik

üniversite öğrencilerine devre tasarımı yapılır...! tekdag-elektronik.blogspot.com/
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    bu mehmet ali suzerin -pratik elektronik adli kitabini bulamazmiyiz netten baya bir arstirdim da yok bulamadim. taratilmis halini filan :/

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
Toplam Hit: 1154 Toplam Mesaj: 5