Elektrik Ve Elektronik Eğitim Setine İhtiyacım Var
-
elektrik ve elektronik eğitim setine ihtiyacım var cd olark bulamıyorum bilen varsa lütfen adres bildirsin elektrik bilmem lazım lütfeeeeeeeen
-
hoca cd ile ne öğretebilirler sana.. kitap al.. lisede dijital elektronik ve endüstriyel elektronik adlı kitaplarımız vardı gayet de güzeldi.Bi de atöyle kitabı alırsın tamam olur.. Önce teorik sonra pratik ;)
E-kitap kullanmanı da tavsiye etmem.. Git bi sahafçıya ikinci el kitap al..
-
bende okuyarak anlayamıyorum görselde bana uygun geliyor
-
elekroniğe daha yeni başlayanlar için kim sorsa MEHMET ALİ SÜZER'in PRATİK ELEKTRONİK kitabını tavsiye ederim..
içindekilerde:
elektronik devre eleanları ile ilgili kısa bilgiler ve sağlamlık kontrollerini anlatan bir kısım var
ayrıca anfisinden tutun da besleme devrelerinden alarm devrelerine metal dedektörüne kadar bir sürü devre şeması var..
bunun yanında yeni başlayan veya usta konumundan olan kimseler için gerekli olan transistör katalog'u da bulunmakta olduykça geniş tutmuşlar katolog kısmını kesinlikle bu kitabı tavsiye ederi ben bu kitap ile 8. sınıfta başladım elektroniğe şimdi picler felan devam ediyorum...kolay gelsin..
-
bu mehmet ali suzerin -pratik elektronik adli kitabini bulamazmiyiz netten baya bir arstirdim da yok bulamadim. taratilmis halini filan :/