Elektrikli - Motorlu Testere
-
benim dedemler orman köylüsü... her yıl 3-4 romörk yaş meşe geliyor ki baltayla değil , balyoz ve çiviyle kırıyoruz... dedem tv de hyundai motoru gördü beğendi aldı 300 tl ye ... valla on numara motor... tavsiye ederim... http://www.etkinpazarlama.com/hyundai-motorlu-testere.htm
-
en sağlamı huaquvarna dır hocam motorlu testerelerin bide sthill var tabi oda iyi
-
bence elekrikli al motorlu daha pahalıya gelir.çünkü senin kullanım amacın belli ve sabit yerde yapacan bu işi.en kötü bi dekupaj edin bak ben 6-7 çapındaki kira ağacını kesiyodum bosh dekupaj ile ama zahmetli biraz ve kulanım amacı kesinlile o değil :)
-
Konuyu hortlatayim dedim yeni konu açılmasın diye malum bende motorlu testere almak istiyorum.yeteri kadar araştırma yaptım Oleo mac 941 cx ve Echo 361wes arasında kaldım birisi italyan üretimi 2.5 beygir 800 milyon diğeri japon üretimi 2 beygir 830 milyon lira japon üretimi corolla gibi dünyanın her yerinde oleo mac fiat gibi avrupa ve çevresinde kalite olarak Echo dan yanayım ama tavsiyeler olarak oleo mac tavsiye ediliyor bu konuda sizin yorumlarınızı almak istiyorum.geçen yıl bahçede yatırdığım kocaman dut ağacı yaklaşık 3-4 metreküp tomruk eder bütün ana sıkıntım bu.