Elektrikli Arabayı Kim Öldürdü? (Belgesel)
-
Çizik
Edit: Rapid bekle allah bekle
-
Bu Tezi Ben Her Yerde Söylüyorum Yılalrdır Amerika Nin Dünyanın Her Yerinde 100 milyarlarca Dolar Petrol Kuyu Petrol Makinaları sondajları Vede Petrola Dayali Trilyonlarca Dolar Yatirimi Var Petrorlun Önemi Birden Bire Biterse Ne Olur Hespi Boşa Cıkar Vede Amirka Nin Dünyanın Her Yanındaki Yatirimları 0 A Cıkar Amerik Petrol Sayaesinde Dünyayi Sömürüyor Yılda Trilyon Dolarlarca Para Kazanıyor Birden Bire Elektirikli Araçlar Cıkarsa Herkes Kendi Arabasını Üretecek Petrol Masraf Yok Diye Herkesin arabasi Olacak Herkes Rahat Edecek Adam Ucaga Binmeyecek Trene Binmeyecek Her Yere Memleketine Yapacagi Tüm işleri Araba İle Yapacak Elektirik Üretimi Daha Kolay Nükler Santralle Bile Türkiyedeki Bütün Araçların 1 Yıllık Elektirgini 1 Santraldan Karşılayabilir Oysa Petrol Çok Daha Masrafli Çok Daha Bagımlı Bana Bile imkan Verseler Sadece Elektirikli Araç Üretirim Kendi Kendini Şarj Edebilen Bir Pili Harcarken digerini Dolduran Bu Sayede Taki Bataryaların Ömrü Bitene Kadar Devir daym Yapan zor Degil ama Engel Var istemyenler Var..
-
General Mobile için yol mu yapılıyor acaba. Hani bu işi en iyi biz biliriz hesabı... Filmi izlemedim; film hakkında hiç bir fikrim yok. Sadece soruyorum.
-
tutkun bunu yazdı:
-----------------------------
General Mobile için yol mu yapılıyor acaba. Hani bu işi en iyi biz biliriz hesabı... Filmi izlemedim; film hakkında hiç bir fikrim yok. Sadece soruyorum.
-----------------------------aksine general mobile elektrikli arabayı öldürmek için neler yapıyor göreceksin . bu filmi izleyen kimse sanmıorum ki general mobile dan elektrikli araba alsın . kullanıcıların ısrarına rağmen arabalarını zorla ellerinden alıp parçalayışını izleyeceksin . resmen general mobile ın elektrikli arabalara karşı olan nefretini konu alıyor zaten . tam bir general mobile düşmanı olacaksın bu filmden sonra
-
Bu belgeseli 1-1.5 yıl önce izlemiştim gerçekten harika anlatılmış ve çok doru herkesin izlemesini tavsiye ederim .
Ama bu elektrikli arabaların çıkmasını destekliyorum anlamına gelmiyo . -
izleyeceğim
-
İzleyeceğim ancak bu tür filmlere hep şüpheyle yaklaşıyorum , "bak işte bütün sırları deşifre ediyoruz" propagandasıyla birilerinin bilinçaltımızda gizli üsler inşa etme olasılığı beni tedirgin ediyor.