Elektrikli Battaniye Çarparmı?
-
Arkadaşlar bi elektrikli battaniye almayı ve kullanmayı düşünüyom malum bizim van soğuk,ama biraz tırsıyorum acaba bu meret elektrik kaçırırda çarparmı diye?Kullanan varmı?Varsa ne biçim ve nasıl kullanacaz...
-
kaçırırsa çarpar tabi başka türlü içine işeme yeter...
-
Aga ben kullandım,hiç çarpılmadım=)) Ama altına falan kaçırma:P gibi bi durum varsa işin sakat:D
-
abi su ısıtıcısı seni çarpmıosa o da çarpmaz altına kaçırsan bile -
bunlar düşük elektrik tüketmiyomu,üstüne battaniye filan örtsem öyle yatsam genede bi çarpma durumu olurmuki?Bide zaten uyurken ısınmak için alacam yani yatmadan açsamda faydası olmaz ...Malum bizim oralar biraz soğukta :))
-
Hoca dikkat et sen yine de,bir kaç kez kaçak yapan yastık gördüm,hatta arkadaşın birini sigara vermezse uykusunda yatağa su dökmekle tehdit ettiklerini biliyorum,çarpılma riski her zaman var.Bnece yatağı önceden ısıt,yatmadan önce de sıcak sıcak fişi çek,daha güvenli.
-
En iyisi yatmadan çekmek gibi geldi birden :))
-
çarpar bızım arkı çarpmıştı kucukken kaçakmı ne varmış
-
bencede abi, zaten tek sorun soğuk yatağı ısıtmaktır en başta yattığında, yatağı ısıttığında üşümezsin zaten. e sende fişi çektiğin zaman yatak sıcacık olucak bi sorun kalmadı yani. :))
-
abi beni küçükken bak içersen yatağa çarpılırsın diye tehdit ederlerdir çok işedim hiç bişi olmadı devam et:D
-
sidikliysen zker :DD
Toplam Hit: 4355 Toplam Mesaj: 15