Elektrikli Bisiklet Mi Motorsiklet Mi
-
bu aralar işyerine gidip gelmem için bi araç almak istiyorum fikirlerinizi almak istedim ben kararsız kaldım açıkcası
elektrikli bisiklet mi almalıyım yoksa 100 lük motor mu hangisi sizce daha mantıklı ve kullanışlı olur
-
Elektrikli bisikletle bakkal çırağına dönersin, 100 lük al, ama normal bisikletlede gidebilirsin pek zor değilse hem benzin masrafın olmaz ben her gün minibüse 2 adım için 1400 veriyorum, sabahları duş alıp çıkıyorum işe terlemeyeyim diye, ama bisikletle gitmeyi düşünüyorum artık :D
bir kaç pedal çevirsem dükkandayım. hemde düz yol terlememde. -
gideceğin mesafeyi söylersen daha iyi olur sanırım. ama bisiklet tasasız olur.
-
elektrikli bisiklete vereceğin parayla ikinci el scooter al, hem sadece işe gidip gelmeilik kullanmazsın
-
sadece bisiklet olsa hemde spor olur ;)
-
Konya gibi şehirlerdeysen bisikleti tavsiye ederim. İstanbuldaysan işyerin uzaktır zor olur ama yine bisiklet derim çünkü bisiklet gruplarına üye olur hayatına renk kadarsın. Sosyanlik patlaması yaşarsın yemin ediyorum programlara yetişemiyorum
-
bana kalsa motor alacağımda :)) patron alacak benim için o elektrikli bisiklet ile motor arasında gidip geliyor bana araştırmamı söyledi artılarını eksilerini :) kullanacağım mesafe 4-5 km lik bi mesafe şehir içi olsa elektrikli bisiklet aldırırımda ova yolundan gideceğim için motorsiklet bende daha ağır basıyor ama genede kararsızım hangisi avantajlı olur bilmiyorum
-
100cc kuba al birtane benim var çok az yakıyor çık iyi debrajlı motoru güçlü diğer 100lüklere göre (ehliyetin varsa tabi)
elektriklerde akü ölme durumu var
DJ_Alper tarafından 08/Eyl/12 10:27 tarihinde düzenlenmiştir -
beyaban bunu yazdı
bana kalsa motor alacağımda :)) patron alacak benim için o elektrikli bisiklet ile motor arasında gidip geliyor bana araştırmamı söyledi artılarını eksilerini :) kullanacağım mesafe 4-5 km lik bi mesafe şehir içi olsa elektrikli bisiklet aldırırımda ova yolundan gideceğim için motorsiklet bende daha ağır basıyor ama genede kararsızım hangisi avantajlı olur bilmiyorum
Abi cross al o zaman ovada dağda taşta gideceksen, yoksa alacağın scooter 5 ayda elinde kalır alayı çin malı süspansiyon fakiri hepsi.
Hiç boşuna scooter alma engebeli yolda sadece masraf çıkartır. -
1-618-GR bunu yazdıbeyaban bunu yazdı
Abi cross al o zaman ovada dağda taşta gideceksen, yoksa alacağın scooter 5 ayda elinde kalır alayı çin malı süspansiyon fakiri hepsi.
Hiç boşuna scooter alma engebeli yolda sadece masraf çıkartır.naptın hoca ya sen :D patronun kalbine iner cross fiyatları :D ova yolu dediysem asfalt yol sadece ovanın ortasında ıssız yani :))
http://www.mondialmotor.com.tr/?p=model&i=1394 bu atv acaba iş görür mü ??
-
beyaban bunu yazdı1-618-GR bunu yazdıbeyaban bunu yazdı
Hiç boşuna scooter alma engebeli yolda sadece masraf çıkartır.naptın hoca ya sen :D patronun kalbine iner cross fiyatları :D ova yolu dediysem asfalt yol sadece ovanın ortasında ıssız yani :))
http://www.mondialmotor.com.tr/?p=model&i=1394 bu atv acaba iş görür mü ??
hoca sanırım sen motosikletten pek anlamıyorsun
atv yi işe gidip gelirkenmi bineceksin? avrupadaki gibi trdede yasaklarlarsa trafiğe çıkmasını göt gibi kalırsın
ayrıca gidip mondial atv alana kadar honda 125-150 cc al :)
ayrıca 100cc üzeri vergili biliyorsundur yıllık 92 TL 2012 yılı itibariyle