Elektrikli Bisiklet Ve Ehliyette Son Durum ?
-
Son durum nedir?
2011 de hepsi için ehliyet istediler.
2012(?) de >250w için ehliyet istediler.Son kanun hala geçerli midir?
-
http://www.milliyet.com.tr/elektrikli-bisikletlerde-plaka-ve-ehliyet-manisa-yerelhaber-399533/
şöyle bişey var ama .
şaka gibi :S 25km hızdan sonrası için ehliyet lazım .mq patenle daha hızlı gidilir az bayır aşağı olsa
samaccc tarafından 19/Eki/14 21:22 tarihinde düzenlenmiştir -
Bende A2 Ehliyet var heralde elektrikli bisiklet için de geçerli dimi?
-
Elektrikli bisiklet ile ehliyet arasinda bir bagdas yok diye biliyorum
-
HolyOne bunu yazdı
Bende A2 Ehliyet var heralde elektrikli bisiklet için de geçerli dimi?
şimdi elektrikliler ilk çıktığında yasa olmadığı için ehliyetsiz kişiler biniyordu.
ama trafiğin ceza kesememek zorruna gittği için artık kişinin adına saçm asapan cezalar kesiyorlar. örn: trafiği meşgul etmek gibi.
şu günlerdede 25 km hızı geçen araçlara ehliyet isteme gibi bir muhabbet dolanıyor.
yani türkiyede hiçbirşeyin tadını alarak birşey yapamıyorsun. illaki sikmeye çalışacak birilerii halkı.
zalimadam tarafından 19/Eki/14 22:18 tarihinde düzenlenmiştir -
bencede ahliyet şartı aransın görüyorum çoluğun çocuğun elinde geziyorlar sokaklarda gezseler tamamda caddelerde kullanıyorlar kafalarına göre vs yazık yani başlarına bir şey gelicek motorsikletleri ipleyen yok trafikte elektrikli bisikleti kimse sallamaz yanbi alır altına
-
Elektrikli bisiklet kullanıcısıyım , kanunen tam olarak bilmiyorum ama hiç ehliyet soran olmadı/görmedim.
-
hocam hala daha 250 üzerine ehliyet istiyorlar.kesin bilgi. ayrıca polis kontrolünde uygunluk belgesini ister 250 den küçük ister büyük olsun istiyorlar.çevirmeler nadir şu aylarda neredeyse hiç yok ama yaz aylarında ceza yiyenler oldu bizzat şahit oldum. kask zorunlulugu da 250 üzerinde var
-
samaccc bunu yazdı
http://www.milliyet.com.tr/elektrikli-bisikletlerde-plaka-ve-ehliyet-manisa-yerelhaber-399533/
şöyle bişey var ama .
şaka gibi :S 25km hızdan sonrası için ehliyet lazım .mq patenle daha hızlı gidilir az bayır aşağı olsa
wowowow ceza sebebi :D
-
Insallah elektirikli bisikletler ıcın ehliyet uygulaması gelir yoksa birilerinın arabanın altında kalması yakındır. Çoluk cocugun elınde elektırıklı bısıklet var yollarda gezıyor aq gecen gun birisi az daha arabanın altına girecekti picler bide sag tarafdan solluyor.
-
akülü bisiklet yapacağım. kendime özel. ehliyet filan gerekmez :)