folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Elektrikli Scooter'da Dikkat Edilmesi Gerekenler Ve Tavsiyeler

Elektrikli Scooter'da Dikkat Edilmesi Gerekenler Ve Tavsiyeler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek
    Genki bunu yazdı
    NmC bunu yazdı
    Genki bunu yazdı

toplu taşımaya elektrikli scooter almıyorlar diye biliyorum

edit :

https://iett.istanbul/icerik/yolcu-haklari-bildirgesi#:~:text=Elektrikli%20bisikletler%20de%20d%C3%A2hil%20olmak,gazl%C4%B1%20scooter'a%20izin%20verilmez.

14. Elektrikli bisikletler de dâhil olmak üzere her tür motor destekli bisiklete, gazlı scooter’a izin verilmez.

13. Bireysel amaçlı kullanılan katlanabilir scooter ile araçlara binilmektedir. (Ticari amaçla kullanılan scooterlar hariç)

Bi ustundeki madde hocam.

Gazli scooter baska bisi.

250W ve üstüne ruhsat gerektirdiği için ruhsat çıkıncada motorlu bisiklet sınıfına girdiği için (yada ben götümden uyduruyorum ) problem yaratırlar diye düşündüm

13. madde katlanır elektriksiz düz scooterlar için olabilir

Bende istanbulda kullanmak için alacaktım ama içindeki pilin yanma muhabbetinden ötürü sanırımn böyle bir şey çıkartmışlar, metrolara falanda giremiyorsun galiba

bir arkadaşınkini kullandım cok zevkliydi ama öyle martı murtu değil onlar çöp aq

onvalarıda okuduğum kadarı ile pek beğenen yok, dualtron, kaboo falan bakınıyordum

Bu konuda net bilgisi olan varsa aydınlatsın bizleri la

Abi oyle olsa parantez icinde ticari olanlar haric yazarlar mi? Sonucta onlar da elektrikli. Yeni bi duzenleme varsa bilmiyorum ama ben cok fazla scooter goruyorum marmaray ve U3'te

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxjokerxx
    xxjokerxx's avatar
    Erkek

onvo servis kötü tv üreticisi fason olarak yaptırıyor ucuz satıyor garanti servisleri tv tamircileri yedek parca sıkıntısı var vs vs 

okmam yazmam yok möhür yada barnak bassam olmamı
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Avcilar
    Avcilar's avatar
    Erkek

3km ve toplu taşımaya vsett 8

45 km ye motor

ben de vsett 10 plus var 38 kg, ben 59 kg

Avcilar tarafından 15/Ağu/24 14:23 tarihinde düzenlenmiştir

Light Rock Fishing
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    DestinatioN bunu yazdı

o kadarcık yol için o aletin derdine girmezdim ya yürürüm yada 50 lik bi scooter alırım daha mantıklı en azından baska islerede kosarsın

Motosiklet zaten var hocam. bmw f850gs. 

Buradaki amaç toplu taşıma sonrası iş yerine ulaşımdaki kolaylığa erişim sağlamak.

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    Avcilar bunu yazdı

45 km ye motor

vsett'ler benim için çok gereksiz pahalı hocam.

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    rapidhacker550 bunu yazdı
    Avcilar bunu yazdı

45 km ye motor

Gel sana scooter yapalim para verme fazla

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kisacArsi
    kisacArsi's avatar
    Erkek

Konu dışı bizim şirkette bir arkadaş elektrikli bisikletten gemlikte bi rampada düşüyor. Bisiklet üstüne düşüyor. kaburgaları kırık dalağını aldılar yoğun bakımda yatıyor. Artık görünce daha çok korkuyorum.

Söylediklerinle değil yaptıklarınla yaşarsın.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek
    NmC bunu yazdı
    Genki bunu yazdı
    NmC bunu yazdı
    Genki bunu yazdı

toplu taşımaya elektrikli scooter almıyorlar diye biliyorum

edit :

https://iett.istanbul/icerik/yolcu-haklari-bildirgesi#:~:text=Elektrikli%20bisikletler%20de%20d%C3%A2hil%20olmak,gazl%C4%B1%20scooter'a%20izin%20verilmez.

14. Elektrikli bisikletler de dâhil olmak üzere her tür motor destekli bisiklete, gazlı scooter’a izin verilmez.

13. Bireysel amaçlı kullanılan katlanabilir scooter ile araçlara binilmektedir. (Ticari amaçla kullanılan scooterlar hariç)

Bi ustundeki madde hocam.

Gazli scooter baska bisi.

250W ve üstüne ruhsat gerektirdiği için ruhsat çıkıncada motorlu bisiklet sınıfına girdiği için (yada ben götümden uyduruyorum ) problem yaratırlar diye düşündüm

13. madde katlanır elektriksiz düz scooterlar için olabilir

Bende istanbulda kullanmak için alacaktım ama içindeki pilin yanma muhabbetinden ötürü sanırımn böyle bir şey çıkartmışlar, metrolara falanda giremiyorsun galiba

bir arkadaşınkini kullandım cok zevkliydi ama öyle martı murtu değil onlar çöp aq

onvalarıda okuduğum kadarı ile pek beğenen yok, dualtron, kaboo falan bakınıyordum

Bu konuda net bilgisi olan varsa aydınlatsın bizleri la

Abi oyle olsa parantez icinde ticari olanlar haric yazarlar mi? Sonucta onlar da elektrikli. Yeni bi duzenleme varsa bilmiyorum ama ben cok fazla scooter goruyorum marmaray ve U3'te

şayomi pro 2'nin gücü 300w, pik güç 600w.

Metroya biniyorum, bugüne kadar kimse birşey demedi.

Metroda da kapıların yanındaki oturma yerlerinin altına gövdeyi yerleştirin, gidon kenardan çıksın. hiç yer kaplamıyor içerde. katlamaya da gerek yok.

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    hipokondriyak bunu yazdı
    Avcilar bunu yazdı

45 km ye motor

Anlamadım hocam nasıl yani ? 

açıkçası onvo ov12 xplusa yakındım da . bugün de toplu taşımada gördüm, birkaç kişide açıkçası bu kadar yüksek güçlü almasam mı diye de düşünmüyor değilim. çünkü kullanacağım mesafe kısa olacak. Ama sırf burası için değil de başka etkilnliklere de sarabilirim diye de düşünüyorum.

Not: Yüksek silindir hacimli motosikletim de mevcut, o yüzden düşük cc motosiklet düşünmüyorum. Amaç toplu ulaşım ile iş arası ulaşıma kolaylık sağlamak. 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    hipokondriyak bunu yazdı
    Avcilar bunu yazdı

45 km ye motor

Anlamadım hocam nasıl yani ? 

açıkçası onvo ov12 xplusa yakındım da . bugün de toplu taşımada gördüm, birkaç kişide açıkçası bu kadar yüksek güçlü almasam mı diye de düşünmüyor değilim. çünkü kullanacağım mesafe kısa olacak. Ama sırf burası için değil de başka etkilnliklere de sarabilirim diye de düşünüyorum.

Not: Yüksek silindir hacimli motosikletim de mevcut, o yüzden düşük cc motosiklet düşünmüyorum. Amaç toplu ulaşım ile iş arası ulaşıma kolaylık sağlamak. 

Katlanır bisiklet al üstüne elektrik motoruyla pil takalım 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
Toplam Hit: 1575 Toplam Mesaj: 21
elektrikli scooter tavsiye