folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Elektrikli Sineklik

Elektrikli Sineklik

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Th3Ultra
    Th3Ultra's avatar
    Erkek

Hocalar geçen gün Media Markt'a bir sineklik gördüm, tenis raketi şeklindeydi. Bir tane örnek koymuşlar oraya çalıştırıp. Led ışık veriyor ve aynı zamanda teller geçiyor. Üzerine konan sinekler o tellerdeki elektrik akımı sayesinde çarpılıp ölüyorlar. 

Kara sineklerin baş düşmanı olan ben, almak istedim fakat dandik bir şeye benziyordu. Her yeri plastik falan, bir de pille çalışıyor ne kadar güçlü olabilir ki? Güçlüyse de ikiye bir pil mi alacağım? Saçma sapan bir şeydir 2 gün anca kullanırım diye düşünüp almadım.

Şimdi böyle bir sistemi evde yapmaya çalışsam, adaptör ile çalışanını, raket gibi görünmesine gerek yok normal görünsün, öyle şekilli durmasa ama ışık olsa ve kondukları an çarpılsalar.

Böyle bir düzenek için ne lazım en basit? 

Kaç voltluk elektrik bu lavukları öldürür? 

Elektrik hakkında hiç bilgim yok. En basit nasıl olur. Işık sistemini kurarım da, o telde kaçak oluşması için napmak gerek? 

Amacımız; zengin olmak. Zengin görünmek değil.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

15 lira bişi nette kargo dahil 10 numara tavsiye ederim :)

müridin biri önerdiydi çocuk uyanmadan sinekleri nasıl öldürürüm diye kaç volt bilmiyorumda bir kere yanlışlıkla elim değdi baya bi etki verdi :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Th3Ultra
    Th3Ultra's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı

müridin biri önerdiydi çocuk uyanmadan sinekleri nasıl öldürürüm diye kaç volt bilmiyorumda bir kere yanlışlıkla elim değdi baya bi etki verdi :)

Aynen hocam Media Markt'ta da öyleydi de, bir sonraki gidişimde kalmamıştı. Zaten inceledim, dandik bir şeydi. 

Senin dediğin de o değildir umarım.

Hangisini önerirsin? 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Th3Ultra bunu yazdı
    DJ_Alper bunu yazdı

Aynen hocam Media Markt'ta da öyleydi de, bir sonraki gidişimde kalmamıştı. Zaten inceledim, dandik bir şeydi. 

Senin dediğin de o değildir umarım.

Hangisini önerirsin? 

hocam hepsi çin malı dandik kaliteli olsa ne olacak atomu parçalamayacak sonuçta :)

sineklik gibi kullanmayacaksın bunu yoksa parçalanır elinde kalır ilk baş zorluk çekersin sonra alışırsın

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackstone_tr
    blackstone_tr's avatar
    Erkek

http://www.kovucudeposu.com/master-3x20w-sivrisinek-oldurucu-ve-kovucu-ciz-75m-pmu347 

sinek öldürücü diye ararsan bulursun kasaplarda marketlerin et ve balık reyonlarında bulunur çok etkili olanları var sana bu linkteki yeter 

elektrikle uğraşmana gerek yok 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek

Bende sarjli olani var nerden aldim hatirlamiyoeum ama piyasaya bak bulursun. Malzeme kalitesinede takilma heosi cin mali. 

Dolar Ve Euro zulada elimde çek defteri, bir imzayla işin tamam arabanı çek serseri.!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Th3Ultra
    Th3Ultra's avatar
    Erkek

http://urun.gittigidiyor.com/diger-her-sey/sivrisinek-kovucu-sinek-oldurucu-raket-sarjli-171029097 

Şunu alıyorum o zaman hocalar :) 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

sinekler mavi ışığa doğru uçuyorlar... oraya gideyim derken elektrik akımı içeren tellere çarpıp götenzi oluyorlar ... yanisi fişe tak ve akımı tellere :D bide mavi ışık.. sen dokun seni bile uçurur

yunusdogan tarafından 30/Tem/15 13:29 tarihinde düzenlenmiştir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

http://urun.n11.com/tv-urunleri/elektronik-sinek-oldurucu-raket-pilli-P64573480 

13 lira kargo dahil

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek

sadece kara sineklerdemi işe yarıyor bunlar. sivride işe yararmı.

Naber la?
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    sanane bunu yazdı

sadece kara sineklerdemi işe yarıyor bunlar. sivride işe yararmı.

denk getirdikten sonra böcekleride öldürüyom

Toplam Hit: 1824 Toplam Mesaj: 12
elektrik elektrik kara sinek