Elektrikli Sofben
-
Ani su ısıtıcı alicaksan Ihlas al termosifon alicaksan herkangi bir marka alabilirsin kötü çıkma şanssı yok.
-
Ben 2 defa şohben patlattım evde önce 1 tane ihlas marka şohben vardı yandı valla zaten evin tesisatı da iyi değil 1 şohben yüzüne tüm tesisat yandı evin :) diğeri ise ben duşa girdim tam vucudumu ıslıyordum şohbenden ateş çıktı kıvılcımlar çıkıyor banyodan kendimi zor attım şartaller attı malesef birşey olmadı çok şükür elektrik tutsa ne olurdu allah bilir düşünmek bile istemiyorum.
Edit : Şuan su ısıtıcı kullanıyorum oda 30 dk ısıtıyor bununla idare ediyoruz şimdilik.
JuMaN tarafından 30/Nis/13 23:59 tarihinde düzenlenmiştir -
hacked75 bunu yazdıAni su ısıtıcı alicaksan Ihlas al termosifon alicaksan herkangi bir marka alabilirsin kötü çıkma şanssı yok.
eyvallah beyler teşekkür ettim duruma bakılacak olursa termosifon mantıklı iki kişilik bi evde kaç litre iş görür
-
ihlasların içinden hala cevab veremedi diye bi kitap çıkıyor mu?
-
whoJetski bunu yazdı
elektrikli sofben alacağım ama bazı markaların yorumlarını flan okudum bı kısmı kotu bazıları iyi diyor açıkçası arada kaldım burada satan anlayan biri var mı benim istediğim kovaya su doldurmadan duş alabilecek şekilde tazikli olması ve suyu iyi ısıtmasını istiyorum yardımcı olabilecek bri var mı?
tazikli su aksın şöyle kol gibi yıkanayım diyorsan kazanlı alacaksın. ani ısıtıcılı olanlardan cılız su akıyor yani suyu çok açınsa soğuyor meret. ama kazanlılarda çok elektrik yakıyormuş
-
whoJetski bunu yazdıhacked75 bunu yazdıAni su ısıtıcı alicaksan Ihlas al termosifon alicaksan herkangi bir marka alabilirsin kötü çıkma şanssı yok.
eyvallah beyler teşekkür ettim duruma bakılacak olursa termosifon mantıklı iki kişilik bi evde kaç litre iş görür
65 Lt fazlada artar bile
-
hocam elektrikli şofben ihlas kullandım uzun süre. ancak bu cihazlarda seri olarak düzgününe denk gelirsen iyi ısıtıyor. benim ilk aldığım süper sorunsuzdu. ancak o cihazı iflah olmaz hale getiriince yeni bi tane ihlas aldım. kasasını falan değişmişler. arkadaş ısıtmıyordu kovayı doldurmak 10 dakikayı buluyordu. attım :D diyeceğim o ki eğer problemli bir seriye denk gelirsen yandın :D ama genel olarak güzel cihazlar elektriğe çok bi farkı olmuyor sık kullanmazsan bilgin olsun.