Elektrikli Süpürge Tavsiyesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

nilfisk

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kroo
    kroo's avatar
    Erkek

Taksitle dyson al macera arama

bu dünyada da öbür dünyada da yanmanın yolu plajdan geçer
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GoQaN
    GoQaN's avatar
    Erkek

Uzun yıllar Electrolux de çalışan ve evde bu konuda en az 30 yıllık tecrübesi biri olarak yazayım.

Düşük bütçeli garantisi uzun örneğin Vestel marka ama mutlaka toz torbalı bir süpürge al, kenara koy (çok ihtiyaç olmayacak). Neden toz torbalı, hem tozu hapsetmesi adına daha sağlıklı, hem daha ekonomik, hem de daha pratik.

Kalan bütçe ile bilinen iyi bir marka örneğin Roborock robot süpürge al. Burada geçmiş yıllarda da çok konusu oldu. Robot süpürge bir evde çamaşır makinesi ne ise o kadar elzem bir cihaz. Tabi uzun yıllar tecrübe edenler bilecektir bunu. Günlük temizliği her gün programla ve geç, 1 hafta sonra evde mobilyalar üzerinde artık toz bile olmayacak. 

Geleneksel elektrikli süpürgelerin aksine her cm2 yi sindire sindire temizleyen bir cihaz ile haftada birkaç kez açılan klasik süpürgeler gibi hızlı hızlı ileri geri yapılan temizlik arasında dünya fark oluyor.

Tabi konforu da cabası.

Edit: Şimdi mevcut robotun uygulamadan toplam temizlik zaman ve alan verilerine baktım 3 yılda toplam 795 saat ve 52.000 m2 temizlik yapmış.

GoQaN tarafından 18/Ara/24 17:39 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emirhantutgun
    emirhantutgun's avatar
    Erkek
    Mutubilir bunu yazdı
    emirhantutgun bunu yazdı

Dyson almayı düşünüyorsan yardımcı olabilirim.

Onvonun dik süpürgesine iyi diyorlar. Kullanan varmı acaba veya bilgi sahibi olan

Hocam yol gösterme olarak mı bir yardım yoksa fiyat konusunda mı ? 

Kendim satıyorum. Mesaj atarsanız yardımcı olabilirim

' Hayatta en büyük zevk , başkasının ' yapamazsın ' dediğini yapmaktır .
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sserkan
    Sserkan's avatar
    Erkek

Sıfır kutusunda fazla duruyor evde.

Düşünürsen fiyatta yardımcı olurum hocam :)

https://www.tefal.com.tr/tw7289-5-silence-force-cyclonic-kahverengi-toz-torbasiz-elektrikli-supurge-2211400975/

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Hocam ne alirsan al pilli makinalardan alma.

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caagroup
    caagroup's avatar
    Erkek

ELECTROLUX Ultraflex EUFC81DB

Bundan aldım f/p ürünü memnunum.

caagroup tarafından 19/Ara/24 06:59 tarihinde düzenlenmiştir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

Bu işin zirvesinde hiç sevmem ama İngilizler ve Amerikalılar var yapmışlar daha iyisini yapabiliyorsak daha iyisi varsa şimdiden çalışmalara başlamalıyız başladığımız an değil süreklilik ve devamlılık geç değildir.

Eski bir tane Sharp diye bir süpürge var kovalı Rowenta torbalarla idare ediyoruz.süpürge 20-25 senelik olabilir ama evladiyelik japon işi detaylı işlerde otomobil temizliginde filan eşsiz.roborock alın bu işin zirvesi Avrupa,çin uzak durun .

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    banneduser
    banneduser's avatar
    Erkek

eyvallah hocalar tavsiyeler için teşekkürler. 

Philips fc 9749 modelinden aldım. üründe koltuk ara başlıkların dışında (3 tane basit başlık) kendi triactive vakumlama sağlayan fırçası ile geliyor. 

piyasa fırsatçılarla kaynıyor. Bu modeli 6400 e 100 lira indirimle hepsiburadan aldım. hepsiburada kendi satıcısıydı aynı şekilde trendyol 6700e satıyor ama kendi satıcı olarak satıyor. trendyol hepsiburada da diğer satıcılar arasında 7 - 8k ya satan var. fc7950-51 modellerini 20-30k ya satanları var. Ki bunlarda herşey aynı sadece ek 2 tane başlığı var. başlıklardan sadece turbo başlık işlevsel sayılır o da tek alırsan 1-1.5k max. 

bunu tercih etme sebebim; maddiyat, hız ayarı, hepa filtre. 

toz torbası güzel olurdu ama kendi markasını orjinal bir toz torbası olmazsa o tozlar yine uçacak, havaya karışacak. Ve toz torbaları da pahalı. ayrıca siklon filtrelemede hava akışları çok önemli ve Philips bunu iyi başarmış. alırken yorumlara bakarak alın. bazı markaların siklon hava akış filtrelemede yeteriz oluyor ve motora giden filtreleri tozla kaplanıyor. 

süpürgeleri araştırırken süpürge mühendisi diye bir kanala baktım. Adam tamirci sıkıntıları anlatıyor. 

alacak olan varsa, Philips marathon almayın kronik sıkıntıları var. onun yerine powerpro max yani fc9749 alın. süpürge mühendisi kanalı Philips i çok övüyor. Aslında marathon da iyiymiş ancak Avrupa motor Watt sınırı koymuş. Ve bu yüzden makine iyi çekmemeye başlamış falan. tabi marathon serisinde de yeni versiyonları vardır illa ki araştırmak lazım. Philips yaşanan sıkıntıları dinleyip ürünlerini düzeltiyormuş.

Son olarak tek kalan ürünleri almayın abi. trendyol trio sanal diye bir yerden aldım. kutu parça pinçik, içine temizlik sıvısı dökülmüş. Bir de dalga geçer gibi iade edemezsiniz yazmışlar. iade yaptım. hepsiburada dan aldım. 

banneduser tarafından 27/Ara/24 12:45 tarihinde düzenlenmiştir

ride or die..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

Bosch unlimited aldım önceden Xiaomi vardı şarjı çok çabuk bitmeye başladı düştü kırıldı falan attım, bunun bataryası cikiyo uygun şarjlı ürünlerin bataryaları uyuyo varsa yada yedek batarya alıp kullanırım dedim yetmezse ama yetiyor şu an, ek aparatları fazla araçta kullanmak içinde çok iyi, ışığı falan var ise yarıyor tavsiye ederim

Toplam Hit: 1606 Toplam Mesaj: 32
elektrikli süpürge