Elektro Gitar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek
    kaanabak bunu yazdı:
    -----------------------------

az yardım edin da akşam hemen sipariş vericem :)

http://www.dobez.com/urunbilgi.php?id=11006605440001

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=404275&productid=musicyamaha295

hangisini alayım yada varmı aynı paraya iyisi?

-----------------------------
    rockson lar cok dandik de dierini bilmoim rocksonlar bakırköyde kirtasiyelerde satılıo :)

destination@tahribat.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RIPER
    RIPER's avatar
    Erkek
    Rockson kasa fender taklidi , azda olsa aceprodan daha iyidir ama bunlar beginner gitarları ses olarak ne hard ne jazz pek fazla şey beklenmeyen üretimler olduğu için pek fark olmaz.Kafanın, cebinin estiğini al.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek
    Gitara başlıyalı 2 ay olduİlk başta elektro almak istemiştim çalamam diye korkularım vardı.İyikide almadım emektar klasikle başladım.Şuan bareli akorları seri basarmıyorım onun haricinde şarkıda çalıyorum.Ama 2 ay ın deneyimini sölememem gerekirse 100-150 ye elektro alacağına hiç alma daha iyi.Bununda anfisi var yanında elektroyla anfi bir bütündür.Birini iyi birini kötü alırsan gitardan randımanda alamazsın.O elektroyu aldığın zaman yapcaın şeyler sadece akor yaymak olcak genelde bunlar çok tat verir.Diceğim şuki kaanabak bi klasik al  kendine onla çalış.Arkadaşlarında filan vardır zaten elektro mutlaka onlada arada çalış işte.Bende elektro alıcam yakında daha yeni buldum alacağım gitarı daha anfiye bile karar veremedim yani elektro ince işdir.Almakla hata edersin aceproyu.acepronunda habire akoru kaçar ztenS:
    http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=615&gid=111 buda benim alacağım gitar inşallah alırım :=)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HyKo
    HyKo's avatar
    Erkek
    stagg marka bagetlerim vardı. bok b.ktan dı gitarları amfileri nasıl bilmiyorum

...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kaanabak
    kaanabak's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    evde var klasik ama hiç sevmiyorum o klasikleri ya görüntüsü çok mal geliyor + seside.. 2 senedir evde duruyor hala ısınımadım o dalgaya.. ben elektroyuda alınca bir iki çalıcam bitece zaten oda.. bi nevi süs olucak bir süre sonra o nedenle para harcamak istemiyorum.. baktım iyi hoş, alırım sağlam bi elektro kaç liraysa artık..

"Less is More"
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek
    2 ay önce aynı senin gibi düşünüyodum klasikden nefret ediyodum.Eğer klasik çalamassan zaten elektro çalamassın.Klasikde başlarsan paranda boşa gitmemiş olur.Ama sen param çok süs olsun vs vs diyosan al bi acepro zaten o seni elektrodan soğutur bi köşeye koyarsın tam süs olur.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RIPER
    RIPER's avatar
    Erkek

Yinemi aynı konu ya klasik öğrenmeden elektro öğrenilmez... tırt... İkiside farklı enstürmanlardır çalış şekilleride farklıdır.Hatta ana enstürmanın sürekli elektro olacaksa, klasikle başlama daha iyi.Sonra klasik gitar çalar gibi elektro çalarsın yok bare yok, vırt yok zırt.Elektro teknikleri farklıdır sen bir klasik gitarda palm mute, tapping, vibrating yapamayacağına göre sana klasik gitarın tek vereceği parmaklarını hızlandırma egzersizidir bunuda bir elektroda çok rahat yaparsın.Al bi acepro baktın kendinde iş var yapabiliten mevcut, alırsın ilerde bir Jackson oh mis.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek
    Elbette ayrı taknikleri var benim demek istediim boşuna para harcamamış olur.Klasikde az çalışsın snra ii bi elektro alsın çaktın
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OdiN
    OdiN's avatar
    Erkek
    abime sordum bu soruyu kesinlikle hata yapmış dio fender gitar, marshall amfi den başkası yalan dio pahalı olabilir ama bi kere alınır bunlar die ekledi...  umarım yardım etmişimdir:)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek
    fender gitar marshall amfi güzel olurdu abine slm söle Gibson les paul + marshall olmazmıymış de :|

Living Death
Toplam Hit: 4829 Toplam Mesaj: 25