Elektro Gitar Alıcam Ama...
-
dostum ne calacağın önemli herseyi calabileceğin bi gitar bulamazsın bulursan bizede haber wer !!
metal yapacaksan ibanez alıcan jackson alıcan blues yapıcaksan fender stratocaster alıcan ama sadece tipini beğendim alayım die bişey olamaz anfide bilmiorum ama bence kesin marshall alma bende o resimdekinin aynısı war ben blues calıorum kesinlikle tatmin etmio drive falan war die sevinme iğrenç bir tonu war daha düzgün müziğine göre bişey al ayrıca da aynı marka ve aynı model gitarların hepsi aynı olmuo aynı model içinde bi gitar tonu birini tutmayabilio onun için denemeden gitar ALINMAZ
Bide 2000 ytl demişsin bence pedalı 2. plana at gitarı iyi bişe al çünkü 1 defa alıcaksın sonra onu deiştiriim onun tonuna alışiim die dert çekmezsin..
-
sana önerim..
amfiyi 25-30 watt tan aşağı alma..
gitarın ne kadar iyi olursa olsun amfi bi s*ke benzemiosa bişe anlamazsın :)
-
deathmaster adamın içine kurt düşürüosu. sen ciddisin de ne bilim ben öyle bir fiyata anca bunu uygun gördüm tabi tavsiye alıyorum hemen almıyacağım henüz araştırıyorum.
2. olarak her şarkıyı çalayım abi tabiki bende biliyorum öyle bişi olmuyacağını forumdakiler beni bilir ben metal müzik dinliyorum doğal olarak ta metal müzik yapıcam. internetten sipariş etmiyeceğim. gitarı abim istanbuldan alıp bana göndericek.
-
ArmadA bunu yazdı:
-----------------------------deathmaster adamın içine kurt düşürüosu. sen ciddisin de ne bilim ben öyle bir fiyata anca bunu uygun gördüm tabi tavsiye alıyorum hemen almıyacağım henüz araştırıyorum.
2. olarak her şarkıyı çalayım abi tabiki bende biliyorum öyle bişi olmuyacağını forumdakiler beni bilir ben metal müzik dinliyorum doğal olarak ta metal müzik yapıcam. internetten sipariş etmiyeceğim. gitarı abim istanbuldan alıp bana göndericek.
-----------------------------Bak şimdi aziz dostum benim amacım senn içine kurt falan düşürmek değil tek bir amacım var oda aldıgın gitarın elinde patlamaması benim bir sürü arkadasım bunu yasadı onun için konsuorum.Hatta ben bile yasadım bunu..
Ayrıca metal calcaksan neden herseyi calabileceğim bir gitar diosun ööle bi gitarın olmadıgını kendinde biliosan madem adam gibi metal calcam de bizde ona göre sölielim..
Açıkca söliim ben elime hiç ibanez gitar almadım .. Onun için gitarın tonu hakkında hiçbişe söliyemem sadece tek bildigim denemeden gitarın alınmaması gerektiği çünkü şöyle birşey war;
Şayet abin direk istanbuldan karpuz secer gibi gitarı alıp gönderirse karşılaşabileceğin bikaç problem war..Mesela en basitinden gitarın sapı kırıktır ve adice yapıştırılmıştır ilk bakışta hiçbirşey anlaşılmaz evine kadar gelir sen paketi açarsın ve 1 hafta çalarsın 1 haftanın sonunda klavyeye çakılı olan fretler yani o perdeleri oluşturan metaller tellere degerek cızırtı oluşturur en sonunda da sap kırık oldugu yerden elinde kalır.. ve sen hiçbirşey diyemezsin parayla beraber bi bardak souk su..
Ayrıca bu klavyeyle ilgili bi problem daha çıkabilir ... Fenderden örnek vereyim bu gitarın üretici fabrikası gitar yapılacak agacları özenle secer ve 1 agactan max 2-3 gövde-klavye çıkar bunun sebebi ise ağaç liflerinin enine olmasına dikkat ederler bükülme olamsın die ve agaclar belli bir süre kurutulur ama muhtemelen ibanez cort jackson gibi markalar seri üretimle liflere falan dikkat etmeden gitar üretirler Yani demek istediğim alırken dikkat etmezsen aldıktan sonra ağaç büyümeye devam eder(Tam olarak büyüme değil) yani klawye kıvrılır içe dogru bombe yapar ve yine sen hiç birşey diyemezsin
Sen şimdi diceksin bu adam ne dio. Ama dostum inan bunlar başa gelen şeyler onun için tedbiri elden bırakmamak lazım...
-
abicim karpuz seçer gibi değil ben burdan model marka söylücem ordan oda biriylemi gider alır artık bilmiyorum kendimi gider alır bilmiyorum.
eet her şarkı demem saçma olmuş. :) fender olmaz fender in tonları yumuşak diye biliyorum ben death, black, gothic, metal başta olmak üzre çalıcam için arada işte metallica sız olurmu olmaz o yüzden tonların mutlaka sert olması lazım. + klavye olayını biliyorum burda bi arkadaşın CORT vardı sap büküldü kırılmadı ama yamuldu :D
ibanez + jackson ve gibson düşünüyorum benibanez in bu modeli neredeyse diğerleriyle aynı seviyedeydi şöle aynı seviyede RG 2550 serisinin de üzerinde ki Manyetikleri IBZ1 veya 2 değil ama ona yakın Noktalı oda aslında noktalı olması da canımı sıkıyor EMG tercih ederim ama onuda her gitarda bulmak çok zor. MTM2 ye bakıyorum şu an oda güzel gitar nede olsa Mick Thompson kullanıo :)
eğer senin model marka önerin varsa onu söyle bana bu lazım anladın...
-
hajım gitar secimin gayet iyi... seni saha kaldırır sesi ile... gozun kapalı alabilirsin. amfide ii.. daha iisini alabiliosan amfide al tabe nasılsa ileride daha iyisine ihtiyac duyacaksın... ama bir kac arkadas dijital pedal onermiş, bence hakiki sesler almak istiorsan, tınılarını kontrol etmek istiorsan analog pedal alman tavsiyemdir... evde pedal senligim yok... bi distotion var ama dijital pedaldan cok daha kaliteli... tek distortion alabiliorsun ama 50 sese bedel emin ol...
bence pedal olarak da boss markasını secebilirsin. http://www.bossus.com/ bu siteden demolarına bakarak hangi pedalı istedigine karar vermen daha kolay olur. baslangıc olarak sana distortion yeterli sanırım. ama bir cok cesit var burda. bence paran varken herseyin en iyisini almaya bak, sonra cok ihtiyacın oluo alamıosun :):D
-
Elektro Gitar Alıcam Ama... ÇALMASINI BİLMİYORUM :)