Elektro Gitar Alıyorum Öneri Lütfen..
-
washburn yorumları daha ağırlıklı sanırım.
Eleman 150 tl ye verecek gitarı. Diğer ilan dakini ise 180 tl ye bağladım:) Bu anfi artı gitar ne yapacam bilmiyorum. bir de tolker mürid sana sesleniyorum uygun bir fiyat yap da senin gitarı alayım:)
Yarın akşama kadar karar vermem gerekiyor..
-
2. resimdeki amfiye tecavüz etmişlerdi xD
-
Başlangıç seviyesi olayı çok saçma gitar alırken. Yok elektrodan önce klasik al falan demeler daha da saçma. Zırt pırt yeni gitar almaya ne gerek var, çalacağın tarza göre al bir tane iyi yollu gitar kullan uzun süre, baktın tatmin etmiyor artık değiştirirsin. Ama başlangıç için diye sikko sikko gitar almaya da gerek yok. Çalacağın tarzla pek alakadar değilim o yüzden yorum yapamam ama extreme metal işleri çalacak herkese kesinlikle tavsiyem BC Rich Warlock Bronze'dur.
-
ibanez var bende 5-6 kere kullanmışımdır yoğunluktan dolayı gitarla uğraşamıyorum
amfisiz 320 ye bırakırım 0 fiyatı 430 tl
http://www.muzikhatti.com/Ibanez-GRG170DX,PR-158.html
-
KrypT bunu yazdı:
-----------------------------Başlangıç seviyesi olayı çok saçma gitar alırken. Yok elektrodan önce klasik al falan demeler daha da saçma. Zırt pırt yeni gitar almaya ne gerek var, çalacağın tarza göre al bir tane iyi yollu gitar kullan uzun süre, baktın tatmin etmiyor artık değiştirirsin. Ama başlangıç için diye sikko sikko gitar almaya da gerek yok. Çalacağın tarzla pek alakadar değilim o yüzden yorum yapamam ama extreme metal işleri çalacak herkese kesinlikle tavsiyem BC Rich Warlock Bronze'dur.
-----------------------------bc richde denge sorunu yaşayabilir ne de olabilir?
-
rapidhacker550 bunu yazdı:
-----------------------------
Bir şey olmaz. Olmazsa kilitli askı alır.
-
KrypT bunu yazdı:
rapidhacker550 bunu yazdı:
Bir şey olmaz. Olmazsa kilitli askı alır.
sen öyle san iğrenç bişey bc rich alma -
hocam gibson les paul gothic flying V paralı iş yalnız...
-
Cort g210 ve bir adet cami amfisi başlangıçta işini fazlasıyla görecektir.
-
EWRE bunu yazdı:
hocam gibson les paul gothic flying V paralı iş yalnız...
hocam abartı bu kadarı başlıcaksan git o zaman gold top 1957 al eğer abartıcaksak bu sitede kim alır ki onu çok merak ediyorum