Elektro Gitar Almak İstiyorum
-
hocam sert tarzda çalacaksan ibanez,biraz daha bluesa kaçacaksan cort g200(tam bir blues başlangıç gitarıdır).ama türkçe rock çalackasan x1 işini görür.mafi içinde marshall önerebilirim hocam.
-
manowar,iron maiden tarzında çalcam hacım.ibanez iş görür mü diyosun yani
-
TheWorm bunu yazdı:
-----------------------------
manowar,iron maiden tarzında çalcam hacım.ibanez iş görür mü diyosun yani
-----------------------------Görür ibanezin tonları keskindir.
-
o zaman ibanez grg170dx şart oldu :F
-
TheWorm bunu yazdı:
o zaman ibanez grg170dx şart oldu :F
-----------------------------Aynı gitar benim aynı grupta çaldığım elemanda vardı tonları vs. çok güzel tavsiye ederim.
-
iron maiden,guns n roses,judas priest gibi gruplar çalacaksan ibanez hocam.ama yannda güzel bi amfi al.eğer biraz daha paran varsa bide boss pedal çak tammdır bu iş:)
-
peace bunu yazdı:
iron maiden,guns n roses,judas priest gibi gruplar çalacaksan ibanez hocam.ama yannda güzel bi amfi al.eğer biraz daha paran varsa bide boss pedal çak tammdır bu iş:)
-----------------------------aynen öyle hocam :f
ibanez grg170dx alınır.ucuza bıraksanız ne güzel olur.belki de bi steve vai'nin,jimi hendrix'in geleceğini yokediyosunuz şu anda :f
-
valla hocam bi jimi olcaksan sana fender mustang alayım:D ilk önce gster sen kendini sponsorluğunu çekicem ben senn:D
-
hocam ne çalmak istiyorsan onunla başla hiç klasik ve akustiğe bulaşma hem klasik le başla diyenlere uyuz oluyorum klasik penasız kullanılır bi kere :) elektro da penayla bi çok teknik var bunları kavraman da yarı bi zorluk yaşatacak sana çok arkadaşım klkasikle başlayıp hüsrana uğramışlardır direk elekrto al ve sana profesyonel olarak ibanez gio serisini öneririm 300 lira gibi uygun bi fiyatta bulabilirsin gerisi senin seçimin herşey sana kalmış
-
belki lazım olan vardır
ibanez gsr 205 5 tel aktif manyetik Bass gitar satılık tır ;)