Elektro Gitar Çalmayı Öğrenmek İstiyorum ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

beyler elektro gitar öğrenmek istiyorum. yalnız 2 ay sonra baslayacağım derslere. ders derken kursa gitmeyeceğim internetten derslere bakacağım. 

Öncelikle sormak istediklerim,

1- Orta halli bi elektro gitar kaç para 

2- Hayatımda elime gitar almadım klasik çalmadan direk elektro çalabilir miyim ?

3- Kursa gitmeden internetten derslere bakarak öğrenen varmı ? Öğrenilir mi yani

4- Lys sınavından sonra sevdiğim kıza bi parca çalmak istiyorum  2 ay sonra baslayacağım için 2 ayda basit herhangi bi parcayı çalacak seviyeye gelmek için nası bi çalışma göstermeliyim.. Yani günde 2-3 saat çalışırsam 2 ayda orta yollu öğrenen biri olarak ne seviyeye gelebilirim ?

5- bu işin maaliyeti ne olur ?

6- Gönüllü yardımcı olacaklara şimdiden teşekkür ederim :)

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

Silent_King bunu yazdı:
    -----------------------------

beyler elektro gitar öğrenmek istiyorum. yalnız 2 ay sonra baslayacağım derslere. ders derken kursa gitmeyeceğim internetten derslere bakacağım. 

2- Hayatımda elime gitar almadım klasik çalmadan direk elektro çalabilir miyim ?

3- Kursa gitmeden internetten derslere bakarak öğrenen varmı ? Öğrenilir mi yani

4- Lys sınavından sonra sevdiğim kıza bi parca çalmak istiyorum  2 ay sonra baslayacağım için 2 ayda basit herhangi bi parcayı çalacak seviyeye gelmek için nası bi çalışma göstermeliyim.. Yani günde 2-3 saat çalışırsam 2 ayda orta yollu öğrenen biri olarak ne seviyeye gelebilirim ?

1- 300 küsür lira

2- Klasik çalmadan direk elektrodan başla

3- Kursa gitmeden öğrenemezsin

4- Kıza çalmak için öğrenme

6- Takıldığın noktalarda pm at.

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kartalkethuda
    kartalkethuda's avatar
    Erkek

http://www.jamplay.com/

maşiyi görüyon mu maşiyi?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

Sokoban eywallah kardeşim...

Zaten kendimde çok istiyordum başlamayı ama sınav yüzünden bide para yüzünden başlayamadım. şimdi para biriktiricem  Kurs işi bozacak gibi beni zaten gitar pahalı bide bi ton kursa para vercez o zaman :/

Peki kurs ücretleri nasıl arkadaslar bilginiz varmı

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek

sokoban bunu yazdı:

Silent_King bunu yazdı:

1- 300 küsür lira

2- Klasik çalmadan direk elektrodan başla

3- Kursa gitmeden öğrenemezsin

4- Kıza çalmak için öğrenme

6- Takıldığın noktalarda pm at.

hoca gereklı bılgılerı vermıs en kotusu 180 dan baslayıp sonsuz dıyebılırım :D

bana göre klasik calmadan elektroya dalmak olmaz sanırım

temel seylerı bırınden ogrenmedem gelıstıremessın kendı hocam ama ufak bır temelle gerısını kendın getırırsın ıstersen

dedıgı gibi kız için öğrenme hocam

maileyet derken bu ısın malıyetı sana baglı bence elektro alsan 200e de var 500 e de anfıde aynı olay kalıteye gore ufak temel ıcın bırınden ders alırsın yada almassın basla malıyet yok sanırım sonra gitarla sevişecen :D

ben çalmasını bılmıyorum abım bılıyor ben ogrenmek ıstemıstim ama gitarla sevişemedım ogrenmedim abım ücretli ders veriyor ama ben bılmıyorum:D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

abi anfisi gitarı cartı hoparlörü curtu toplam 600 e felan mal oluyor sanırım,,, peki hocaya kaç para vercez ki bende metelik yok boşa hayal kuruyom ama belki iddaa kuponum tutar sayısal felan tutarsa die :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

Silent_King bunu yazdı:

abi anfisi gitarı cartı hoparlörü curtu toplam 600 e felan mal oluyor sanırım,,, peki hocaya kaç para vercez ki bende metelik yok boşa hayal kuruyom ama belki iddaa kuponum tutar sayısal felan tutarsa die :)

web derslerinden bi ölçüde öğrenirsin ama genede teknikleri tam olarak kavrayamazsın.

.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

sokoban bunu yazdı:

Silent_King bunu yazdı:

web derslerinden bi ölçüde öğrenirsin ama genede teknikleri tam olarak kavrayamazsın.

hacım bnm işim acele... yani  Haziran ayının sonlarına doğru şöyle 4-5 parca calabilsem yetr...  Ondan sonra bosm zaten parada sorun olmaz hoca tutar en iyisinden en bastan baslar kavrarım iyice. ama dediğim gibi sevdiğim bi insana çalmak istiyorum 3-4 parca olsa yeter. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek

300 TL ye her şeyi içinde elektro gitar set satıyoruz 10 luk amfi de var yanında :D

0 kutusunda

Stok 15 şu an için.

Gitarın markasını sormayın bende bilmiyorum dandik :D

ama amfinin distorsion u idare ediyor :D

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

myblackworldweb bunu yazdı:

300 TL ye her şeyi içinde elektro gitar set satıyoruz 10 luk amfi de var yanında :D

0 kutusunda

Stok 15 şu an için.

Gitarın markasını sormayın bende bilmiyorum dandik :D

ama amfinin distorsion u idare ediyor :D

hacım aklımda bulunsun para bulabilirsem alacağım fazla iyi olması önemli değil çokda dandik olmaması gerek ama...

bide no one like you  şarkısını çalmak çok mu zor dayı scorpions un şarkısı :)

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
Toplam Hit: 5149 Toplam Mesaj: 21