Elektro Gitarımın Fiyatını Öğrenmek İstiyorum
-
Merhaba arkadaşlar..
Okullar kapanmadan önce bir kutu halinde (gitar, amfi, akor cihazı, sırt ipi) gitar satın aldım..
Gitarımda hiç bilmediğim bir sebepten dolayı ufak bir göçük var nasıl oldu halen anlamış değilim..
Amfinin 10W derisinde 2 adet ufak patlak var (biri arkada biri önde) bunlarda nasıl olmuş halen anlamış değilim..
Gitarın resimleri aşağıdadır..

Amacım satmak değil sadece fiyat öğrenmek istiyorum..
-
bu jackson dimi?
-
omerelili bunu yazdı:
-----------------------------
bu jackson dimi?
-----------------------------Dean Vendetta Pack hocam internette araştırırsanız yanındaki ürünleride görebilirsiniz..
-
benim gitara benzetdimde.bende jackson ama biraz farklı.
-
Halen anlayabilmiş değilim
-
suKo bunu yazdı:
Halen anlayabilmiş değilim
-----------------------------neyini anlamadın hocam ?
gitarın 2. el fiyatını soruyorum..
resimde koydum oraya bak..
-
hocam 2.el gitar piyasası zaten çok kötü gitarın başlangıç seviyesi için bi gitar.
bunu ancak gitar çalmaya yeni başlayan çocuklara aldığın fiyatın -150 lira fiyatına falan satabilirsin
-
Hoşgeldin hoca bende 13 14 yaşından beridir gitar çalarım klasikle başladım sonra elektro aldım en son akustik aldım akustiği bir daha bırakamadım :) şuan elimde aşağıda resimlerini koyduğum 1 elektro ve 1 akustiğim var .
Bu akustik gitarım WASHBURN d10scedl

Bu da Elektro gitarım Jackson WRMG

2 side hediye geldi amcam gemi kaptanıdır hediye olarak getirdi...
Her n eyse yukarıdakileri gitar çaldığımı ve gitardan anladığımı izah edebilmek için ekledim. Ayrıca gitar çalan bir başka müridi gördüğüm içinde ayrıca sevindim kardeşim.
Şimdi eğer gitarına fiyat biçmemi istiyorsan ban gitarının modelini ve markasını yazmmalısın. resim birşşey ifade etmez bu kasaya sahip 5000 dolarlıkta gitar var....
-
ExpirE bunu yazdı:
Hoşgeldin hoca bende 13 14 yaşından beridir gitar çalarım klasikle başladım sonra elektro aldım en son akustik aldım akustiği bir daha bırakamadım :) şuan elimde aşağıda resimlerini koyduğum 1 elektro ve 1 akustiğim var .
Bu akustik gitarım WASHBURN d10scedl

Bu da Elektro gitarım Jackson WRMG

2 side hediye geldi amcam gemi kaptanıdır hediye olarak getirdi...
Her n eyse yukarıdakileri gitar çaldığımı ve gitardan anladığımı izah edebilmek için ekledim. Ayrıca gitar çalan bir başka müridi gördüğüm içinde ayrıca sevindim kardeşim.
Şimdi eğer gitarına fiyat biçmemi istiyorsan ban gitarının modelini ve markasını yazmmalısın. resim birşşey ifade etmez bu kasaya sahip 5000 dolarlıkta gitar var....
-----------------------------dean vendetta pack hocam..
-
hoca gitarın Dean Vendenta XMT satış fiyatı 400 450 arası temiz kullandıysan 2. el olarak 300 350 ye satarsın temiz kullandıysan. Tabi anfide denemek dinlemek lazım gitarı aslında ama temiz ise 300 350 ye satarsın...
-
ExpirE bunu yazdı:
hoca gitarın Dean Vendenta XMT satış fiyatı 400 450 arası temiz kullandıysan 2. el olarak 300 350 ye satarsın temiz kullandıysan. Tabi anfide denemek dinlemek lazım gitarı aslında ama temiz ise 300 350 ye satarsın...
-----------------------------hocam resimleri koydum 2. resimde dediğim göçüğü görebilirsin ona göre bir fiyat düşünebilirsen..