Elektro Keman Almaya Düşünüyorum(Çinden)Düşünceleriniz?
-
Beyler elektro keman alıcam öyle bir düşüncem var sizce alayım mı ?
Çindeyim şuan ona göre : ))
Meydin Çayna olacak yani keman
-
100 lira derse 50'den fazlaya alma, bazarlık yap,
Ni hao ma?
-
MaviEkran bunu yazdı:
-----------------------------
Ni hao ma?
-----------------------------Xiei Xiei(Şişi)zenme shi ni ?
怎么是你,谢谢你
Hacı yanımda bir abim var 200 liraysa 10 liraya alır :)
Hele bide kadınsa tamamdır : )
-
güzelmiş , takdir ettim
-
önce bu haberi oku
http://www.spothaber.com/haber/CIN-MALI-ELEKTRO-GITAR-OLDURDU/146270edit gitar masum sucsuzmuş anfide pijlik varmış anfide oluşan kaçak akım gitarın tellerine kadar ulaşmış çin malı gitar masummıuş
-
elektro keman nedir?
kemanındamı elektrosu olurmuş? way anasını sayın okuyucular.
-
Lostgun bunu yazdı:
MaviEkran bunu yazdı:
Ni hao ma?
怎么是你,谢谢你
-----------------------------bizede getir bişiler elektro keman ne kadar onuda pm at bende alırım belki :)
-
elektro gitarı bana yeteceği kadar öğreneyim, ilk işim elektro keman almak olcak.
bu arada alet bu hatunların çaldığından sanırsam. distortion verince süper oluyo amk :)
http://www.youtube.com/watch?v=WMKmQmkJ9gg -
volkan bunu yazdı:
önce bu haberi oku
http://www.spothaber.com/haber/CIN-MALI-ELEKTRO-GITAR-OLDURDU/146270edit gitar masum sucsuzmuş anfide pijlik varmış anfide oluşan kaçak akım gitarın tellerine kadar ulaşmış çin malı gitar masummıuş
-----------------------------Hocam sana şöyle anlatayım yaklaşık 3 ayım burada geçti ve buradaki sistemi sana özetliyeyim..
Hocam 3 çeşit mal var bu memlekette Çöp,Orta Kalite,Kaliteli O çocuğun gitarı %99 Çöp olan maldan
Gözlerini para bürümüş ithaltçılar yüksek kar yapmak amacıyla çöp malları burada yüksek fiyatlara satıp paraya para demiyorlar
Çin malı ucuz olabilir bunun tek nedeni buranın nüfusunun fazla olmasından kaynaklanan işçiliğin ucuz olması hocam...
Yani çin malını kötülemeyi bırakıpta biraz ithalatçılara bakalım
Bizde ithalatçıyız hocam bende babama sordum dedim baba bu nedir bizde ithalatçıyız adamlarda ithalatçı ama adamlar Kral gibi yaşıyor bizde neden böyle yaşam yok dedim biz şerefli,namuslu ithalatçıyız dedi
-
sir bunu yazdı:
Lostgun bunu yazdı:
MaviEkran bunu yazdı:
Ni hao ma?
怎么是你,谢谢你
-----------------------------bizede getir bişiler elektro keman ne kadar onuda pm at bende alırım belki :)
-----------------------------Fiyat alayım buraya yazıcam hocam.
-
Lostgun bunu yazdı:
volkan bunu yazdı:
önce bu haberi oku
-----------------------------Hocam sana şöyle anlatayım yaklaşık 3 ayım burada geçti ve buradaki sistemi sana özetliyeyim..
Hocam 3 çeşit mal var bu memlekette Çöp,Orta Kalite,Kaliteli O çocuğun gitarı %99 Çöp olan maldan
Gözlerini para bürümüş ithaltçılar yüksek kar yapmak amacıyla çöp malları burada yüksek fiyatlara satıp paraya para demiyorlar
Çin malı ucuz olabilir bunun tek nedeni buranın nüfusunun fazla olmasından kaynaklanan işçiliğin ucuz olması hocam...
Yani çin malını kötülemeyi bırakıpta biraz ithalatçılara bakalım
Bizde ithalatçıyız hocam bende babama sordum dedim baba bu nedir bizde ithalatçıyız adamlarda ithalatçı ama adamlar Kral gibi yaşıyor bizde neden böyle yaşam yok dedim biz şerefli,namuslu ithalatçıyız dedi