Elektrogitar
-
Piyanoya göre çalması çok zor bi alet.
-
Nespace bunu yazdı
holyzone da tam tersini demiş :/
-
Nespace bunu yazdı
bana göre piyanodan 15 kat daha kolay
-
teknik bilmeyen insanlar elektro gitarla ilgili kıyaslamalar yapar diye düşünüyorum.
Yıllardır çalıyorum halen ben çalarım demeye çekinirim çünkü karşındaki adamın nasıl çaldığını bilemezsin
-
şu an başlasan öğrenmen senin ne kadar çalıştığına bağlı olarak 2 yıl sürer sadece teknikleri öğrenme vs vs sonra arada şarkı solo kombine falan derken süre uzayabilir birazda azim kat süre sana bağlı olarak uzar kısalır!
ilk elektron olacağına göre gidip 0 amfi almak biraz kötü olur boşa para verme hatta alabilirsen 2 sinide elektro + amfiyi 2. el alabilirsin. sonraki gitarlarına ve amfilerine para harcaman daha mantıklı olar diye düşünüyorum.
şu alet kolay bu alet zor! amk kişiden kişiye göre değişir o adam piyonaya zor der olabilir yani elektro ya zor der zordur da hani 2 side kolay değl sonuçta ses bu yakalamk uzun sğre alabiliyor insandan insana değişir işte o yatkınlıkta varsa gençler tartışmak boş yani bu konuda bence.
-
Hocam XBoxun varsa Rocksmith bul biryerden.
Daha güzel öğreten birşey olamaz, Gitarı bağlıyosun usb aparattan
mesela 12 tane boru var borulardan ördekler çıkıyor kaçıncı boruysa o tele basıyorsun ördeği vuruyor.
yani gitari joystick gibi kullanırken biryandan bişeyler çalmayı öğreniyorsun. tonla oyun ve müzik var.
Böle bişey varken oturup kitaplardan okuma derim.
-
HolyOne bunu yazdı
Hocam XBoxun varsa Rocksmith bul biryerden.
Daha güzel öğreten birşey olamaz, Gitarı bağlıyosun usb aparattan
mesela 12 tane boru var borulardan ördekler çıkıyor kaçıncı boruysa o tele basıyorsun ördeği vuruyor.
yani gitari joystick gibi kullanırken biryandan bişeyler çalmayı öğreniyorsun. tonla oyun ve müzik var.
Böle bişey varken oturup kitaplardan okuma derim.
anam bu iimiş :D PC olanı için yokmuki yaw ? aslında gitar hero ya falan yapsan böle bişi ne güzel olur yaw
ArmadA tarafından 25/Mar/13 21:39 tarihinde düzenlenmiştir