Elektronik Devre Yaptırmak İstiyorum (İstanbul)
-
Tvlerde bu ayar zaten mevcut haci niye kendini kastin.
Hatta 30 60 90 120 dk olma uzere ayarlaniyor
ayhun tarafından 08/Eyl/13 00:41 tarihinde düzenlenmiştir -
hocam 30 60 90 ayarı var ama ne bileyım ben adam kac dk sonra uyuyacak. Pcdeki uyku modu gibi dusun
-
Sanırım şöyle bişi istiyorsun eğer kumandadan zap yapıyorlarsa yani kumanda aktifse süre resetlensin zaten uzun süre kumandaya basılmıyorsa uyumuşlar demektir 30 dakika sonra kapansın. Bu durumda film izliyorlarsa ve zap yapma ihtiyacı yok ise ( kumandaya basmazlarsa ) durum değişir. Ama şu zamanda 30 dakika boyunca reklam olmadan film izlemek çok zor gibi :) İstediğini ben bu şekilde anladım ama malesef pic bilgim yok.
-
watervay bunu yazdı
Sanırım şöyle bişi istiyorsun eğer kumandadan zap yapıyorlarsa yani kumanda aktifse süre resetlensin zaten uzun süre kumandaya basılmıyorsa uyumuşlar demektir 30 dakika sonra kapansın. Bu durumda film izliyorlarsa ve zap yapma ihtiyacı yok ise ( kumandaya basmazlarsa ) durum değişir. Ama şu zamanda 30 dakika boyunca reklam olmadan film izlemek çok zor gibi :) İstediğini ben bu şekilde anladım ama malesef pic bilgim yok.
aynen hocam dediğin gibi 30 dk da bir muhakkak reklam oluyor. Sağolsun vukuat hocam şemayı çizmiş bir haftaya da yapıp hediye edicem dedi. Vakti olmazsa ben hazır şemayı biyerde yaptırmaya çalışıcam emek harcayıp yapmış ve sanıyorum pic de kullanmamış
-
aslında bu fikir tutabilir.
-
iQsuz bunu yazdı
aslında bu fikir tutabilir.
bence de