Elektronik Devrelerden Altın Çıkarma Konusunda Yardım (Kimyacı Abiler)
-
Videoda Altın çıkardığunı söylüyor kral suyuyla altını çözüp ismini vermediği başka bir karışımla çözdüğü altını çöktürüyor
bu iş mümkünmü veya bu kadar kolaymı ve son kullandığı malzeme nedir.
-
bedeng bunu yazdı
Videoda Altın çıkardığunı söylüyor kral suyuyla altını çözüp ismini vermediği başka bir karışımla çözdüğü altını çöktürüyor
bu iş mümkünmü veya bu kadar kolaymı ve son kullandığı malzeme nedir.
İsmini vermiş çökerticinin.
"
-
işin kimya kısmını bilmiyorum ama elektronik parçalarda altın var biliyorum
-
bedeng bunu yazdı
yaw var da kardeş sınekten kac gram yag cıkar? Onun gıbı bır sey
-
Şimdi bu elektronik parçaları satın almadan servisimzide biriken hurdalardan çıkartmaya çalışsak maaliyeti nasıl hesaplamalıyız. Mantıklı olur mu bu işi yapmak?
-
LaNCeLoT bunu yazdıbedeng bunu yazdı
yaw var da kardeş sınekten kac gram yag cıkar? Onun gıbı bır sey
😀😀
bilmiyorum ama adam ballandıra ballandıra anlatıyor tecrübesi olan biri olsaydı iyi olurdu
-
eksisozluk'te bu konu vardi ve ilk entryye gelen duzenleme ile birlikte br odtu kimya yuksek lisansli bir arkadas olamayacagini soyluyordu. her eski elektronikte boyle bir sey yokmus adam hepsini denemis. bazilarinda vs varmis ayrica cok ciddi kimya bilgisi gerektiginden aksi durumda basarisiz olacagindan bahsediyordu.
-
arkadasim var profesyonel hurdaci onunla 4-5 sene once arastirmistik. ciddi sekilde kimya gerekiyor. internette anlatanlarin geneli ince ayara girmiyor. o yuzden de sonuc alamiyorsun. tehlikeli bir is ayrica.
serviste topladiginiz kartlardan elde edeceginiz miktar cok cok az birsey olacaktir. arastirdigimiz zamanlarda cok eski islemcilerde ve kartlarda daha fazla altin ciktigi oldu. yeni versiyonlarda o kadar altin cikmiyor diye biliyorum.
-
https://www.youtube.com/watch?v=gt-OOWxr7_s
-
Memlekette eski CPU bulamayacağız daha kötüsü sağlığa çok büyük hasarlar verebiliyor o kimyasallar
Bence yapma hocam, değmez
-
yalinyalniz bunu yazdı
Memlekette eski CPU bulamayacağız daha kötüsü sağlığa çok büyük hasarlar verebiliyor o kimyasallar
Bence yapma hocam, değmez
Eski cpularda p4 kadar olan seride az miktarda olsa vardı , zengin etmez tatmin hiç etmez
Yeni nesilde bu pekte mümkün değil