Elektronik Kapı Kilidi (Akıllı Kilit)
-
Hırsızlığa karşı lockpick yapılmayacak, göbeğin düşmesini engelleyecek çözümlere, deneyimlere ihtiyacım var.
Akşam YouTube'da izlediğim birkaç videoda Yale Linus'a denk geldim.
Benim kapı kilidi buna/bu tarzlara uyumlu mu emin de değilim. Klasik anahtar ile kilitlenme dışında ekstra olarak yukarı/aşağı taraflardan kilitlenmiyor.
Bu tarz akıllı teknoloji kullanan varsa beni de yönlendirmesini isterim.
-
https://www.youtube.com/watch?v=Kb2GsDY5Pg8
en güvenli bu hocamda aliexpresse girersen acılmayacak kilit yok gibi
https://www.youtube.com/watch?v=akffw8wd1m8
polis abiler burda anlatıo
-
Cybermole un verdiğini ben kullanmıştım ofiste, ama biri frekans ı ve datayı kopyalasa ( kafaya taksa yani biri seni ) yine bela.
433mhz kumandası çünkü.
-
Utopic R kullanıyorum çok memnunum
Utopic R Akıllı Kilit - Kablosuz Tuş Takımlı Set (desi.com.tr)
-
HolyOne bunu yazdı
Hocam neden bu markayı tercih ettin?
Ayrıca kablosuz tuş takımını kapıya nasıl monte ettin?
-
HolyOne bunu yazdı
Homeasistant desteği var mı?
-
Güvenemiyorum bunlara yazılımları ne kadar güçlü bilmiyorum ama hacklenmesi kolay olur diye düşünüyorum...
-
TiThousand bunu yazdıHolyOne bunu yazdı
Edit yapamadığım için şöyle de sorayım, ne kadar sürede tekrar şarj ediyorsun?
-
TiThousand bunu yazdıTiThousand bunu yazdıHolyOne bunu yazdı
Edit yapamadığım için şöyle de sorayım, ne kadar sürede tekrar şarj ediyorsun?
Kendi kendimi alıntılıyorum ama edit yapılamıyor.
Şeyhim tuş kilidini kapıya vidaladın mı?40 tane video izledim montajla alakalı, böyle vizyonsuz bir firma olamaz. Fikir güzel ama yönlendirme sıfır.
-
Bir proje için HF rfid teknolojilerini öğrenmem gerekmişti. Şunu söyleyebilirim ki kartla açılan kapı sistemleri bana göre en güvenilir sistemler, çünkü dışardan gözüken herhangi bir anahtar deliği veya kapı göbeği yok.
ama sadece uid ile çalışan kartlı otel anahtarları gibi değil. Bunlar kopyalababiliyor.
MIFARE DESFire serisi kartlar hem asimetrik, hemde aes, 3des gibi simetrik kriptolojiyi destekleyen hf kartlar sayesinde kartı kopyalamak imkansız.
Diğer yandan olay yazılım olduğu için; loglama, zamanlama, asistan vb. seçeneklerde sunuyor.
Yanlız problem şu, anahtar(ları) kaybedersen, çilingirde kapıyı açamaz. -
cukurova bunu yazdı
Bir proje için HF rfid teknolojilerini öğrenmem gerekmişti. Şunu söyleyebilirim ki kartla açılan kapı sistemleri bana göre en güvenilir sistemler, çünkü dışardan gözüken herhangi bir anahtar deliği veya kapı göbeği yok.
ama sadece uid ile çalışan kartlı otel anahtarları gibi değil. Bunlar kopyalababiliyor.
MIFARE DESFire serisi kartlar hem asimetrik, hemde aes, 3des gibi simetrik kriptolojiyi destekleyen hf kartlar sayesinde kartı kopyalamak imkansız.
Diğer yandan olay yazılım olduğu için; loglama, zamanlama, asistan vb. seçeneklerde sunuyor.
Yanlız problem şu, anahtar(ları) kaybedersen, çilingirde kapıyı açamaz.Hocam 3. tüketici bu ürünü pratik bir şekilde nasıl kapısına entegre edebilir? Satılan böyle bir ürün var mıdır?