folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Elektronik Konusunda Yardim Edebilecek Murid

Elektronik Konusunda Yardim Edebilecek Murid

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Programmer
    Programmer's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

arkadaslar kusura bakmayin ingilizce linux kullaniyorum turkce karakter yok ondan boyle yaziyorum...

muridler bildiginiz uzere bi robot yapiyoruz ve hersey tamam derken bi aksilik cikti bana telefonda yada msn uzerinden online olarak yardim edebilecek murid ariyorum cok zor durumdayiz yarismaya 5 gun kaldi

@mod : konuyu da linuxtan girdiğin için mi gizledin? 

yepyeni bi sayfa açalım hayatlarımıza

Ayet var, ayet
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asker
    Asker's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

pm at hocam

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Humanka
    Humanka's avatar
    Dişi

PIC konusunda mı yoksa devre konusunda mı yardım lazım ?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

mevzu ne

Boş İşler Uzmanı..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hezarfen
    hezarfen's avatar
    Erkek

Programmer bunu yazdı:
    -----------------------------

arkadaslar kusura bakmayin ingilizce linux kullaniyorum turkce karakter yok ondan boyle yaziyorum...

muridler bildiginiz uzere bi robot yapiyoruz ve hersey tamam derken bi aksilik cikti bana telefonda yada msn uzerinden online olarak yardim edebilecek murid ariyorum cok zor durumdayiz yarismaya 5 gun kaldi

sorunu burdan anlat hoca yardımcı olmaya çalışayım, hangi yarışmaya gidiyorsunuz, Sakaryaya neden gelmediniz? hangi ekiptesin ? :D 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bedeng
    bedeng's avatar
    Erkek

hocam sanırım aynı yarışmaya katılıyoruz  Ankarada olan yarışma sumo ve çizgi izleyen robot yarışması her hal bizizm robotlar hazır  orda görüşebiliriz siz nerden katılacaksınız  sorunu buraya yaz belki yardımcı olurum.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GomuluSistem
    GomuluSistem's avatar
    Erkek

Problemi yazsaydın en azından olay hakkında bilgimiz olurdu, Linux ile problemin ne seri port felan mı?

Patlayıcı madde icat etmenin suç olduğunu öğrendiğimde artık çok geçti... Yok hapse felan girmedim, sadece benden önce icat etmişlerdi. :)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Hocam elektronik o kadar geniş bir konu ki, spesifik bir soru sorsan eminim uzmanı olan biri cevap verecektir.Hatta duruma göre ben bile yardım edebilirim.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Programmer
    Programmer's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

arkadaslar durum su simdi mikrodnetleyici takinca motorlar calismiyor ama kablolarla deneyince motorlar calisiyior yanlis programlanmis  olabilir dedik endisturi meslegin hocasina programlattik gene aynisi napacaz nedecez hocam cok zor durumdayiz

Edit ayrica su moderatorede illet oluyom hangi KIL modsa o neden konuyu gizledigimi acikliyim yarismaya katilan bazi arkadaslarin durumumuzdan haberdar olmalarini istemiyoruz aramizda bi cekisme var azcik halden anlada geri gizle su konuyu

Ayet var, ayet
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hezarfen
    hezarfen's avatar
    Erkek

Programmer bunu yazdı:

arkadaslar durum su simdi mikrodnetleyici takinca motorlar calismiyor ama kablolarla deneyince motorlar calisiyior yanlis programlanmis  olabilir dedik endisturi meslegin hocasina programlattik gene aynisi napacaz nedecez hocam cok zor durumdayiz

Edit ayrica su moderatorede illet oluyom hangi KIL modsa o neden konuyu gizledigimi acikliyim yarismaya katilan bazi arkadaslarin durumumuzdan haberdar olmalarini istemiyoruz aramizda bi cekisme var azcik halden anlada geri gizle su konuyu

motor sürücü olarak ne kullanıyorsunuz ? 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Programmer
    Programmer's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hezarfen bunu yazdı:

Programmer bunu yazdı:

motor sürücü olarak ne kullanıyorsunuz ? 

16f6280 kullaniyoruz  hocam

Ayet var, ayet
Toplam Hit: 3133 Toplam Mesaj: 23