Elektronik Konusunda Yardim Edebilecek Murid
-
arkadaslar kusura bakmayin ingilizce linux kullaniyorum turkce karakter yok ondan boyle yaziyorum...
muridler bildiginiz uzere bi robot yapiyoruz ve hersey tamam derken bi aksilik cikti bana telefonda yada msn uzerinden online olarak yardim edebilecek murid ariyorum cok zor durumdayiz yarismaya 5 gun kaldi
@mod : konuyu da linuxtan girdiğin için mi gizledin?
yepyeni bi sayfa açalım hayatlarımıza
-
pm at hocam
-
PIC konusunda mı yoksa devre konusunda mı yardım lazım ?
-
mevzu ne
-
Programmer bunu yazdı:
-----------------------------arkadaslar kusura bakmayin ingilizce linux kullaniyorum turkce karakter yok ondan boyle yaziyorum...
muridler bildiginiz uzere bi robot yapiyoruz ve hersey tamam derken bi aksilik cikti bana telefonda yada msn uzerinden online olarak yardim edebilecek murid ariyorum cok zor durumdayiz yarismaya 5 gun kaldi
-----------------------------
sorunu burdan anlat hoca yardımcı olmaya çalışayım, hangi yarışmaya gidiyorsunuz, Sakaryaya neden gelmediniz? hangi ekiptesin ? :D -
hocam sanırım aynı yarışmaya katılıyoruz Ankarada olan yarışma sumo ve çizgi izleyen robot yarışması her hal bizizm robotlar hazır orda görüşebiliriz siz nerden katılacaksınız sorunu buraya yaz belki yardımcı olurum.
-
Problemi yazsaydın en azından olay hakkında bilgimiz olurdu, Linux ile problemin ne seri port felan mı?
-
Hocam elektronik o kadar geniş bir konu ki, spesifik bir soru sorsan eminim uzmanı olan biri cevap verecektir.Hatta duruma göre ben bile yardım edebilirim.
-
arkadaslar durum su simdi mikrodnetleyici takinca motorlar calismiyor ama kablolarla deneyince motorlar calisiyior yanlis programlanmis olabilir dedik endisturi meslegin hocasina programlattik gene aynisi napacaz nedecez hocam cok zor durumdayiz
Edit ayrica su moderatorede illet oluyom hangi KIL modsa o neden konuyu gizledigimi acikliyim yarismaya katilan bazi arkadaslarin durumumuzdan haberdar olmalarini istemiyoruz aramizda bi cekisme var azcik halden anlada geri gizle su konuyu
-
Programmer bunu yazdı:
-----------------------------arkadaslar durum su simdi mikrodnetleyici takinca motorlar calismiyor ama kablolarla deneyince motorlar calisiyior yanlis programlanmis olabilir dedik endisturi meslegin hocasina programlattik gene aynisi napacaz nedecez hocam cok zor durumdayiz
Edit ayrica su moderatorede illet oluyom hangi KIL modsa o neden konuyu gizledigimi acikliyim yarismaya katilan bazi arkadaslarin durumumuzdan haberdar olmalarini istemiyoruz aramizda bi cekisme var azcik halden anlada geri gizle su konuyu
-----------------------------motor sürücü olarak ne kullanıyorsunuz ?
-
hezarfen bunu yazdı:
-----------------------------Programmer bunu yazdı:
-----------------------------arkadaslar durum su simdi mikrodnetleyici takinca motorlar calismiyor ama kablolarla deneyince motorlar calisiyior yanlis programlanmis olabilir dedik endisturi meslegin hocasina programlattik gene aynisi napacaz nedecez hocam cok zor durumdayiz
-----------------------------motor sürücü olarak ne kullanıyorsunuz ?
-----------------------------16f6280 kullaniyoruz hocam