Elektronik Mağazaları
-
Beyler bir devre yaptıracağım arkadaşa. Daha doğrusu birlikte yapacağız. Ben de öğrenmek istiyorum. Gerekli parçaları netten satın alabileceğim bir yer var mı? Satın almayacağım gerçi ortalama masraf çıkaracağım. Kargo bedavaysa aladabilirim. Eyv.
-
ne devresi hocam?
yardımcı olabileceğimiz bişeyler cıkar belki
-
anlamam ama uyar mı ?
http://www.robotistan.com/ -
direnc.net
dorukanstore
bluemavi.com
depodijital
turuselektronik
noktaelektronik -
Pikabım için preamp yapacağız hocam. İşin aslı Vestel müzik setimin pikabını söküp gerisini atacağım. Lakin bunu dinleyebilmem için bir preampa bağlamam lazım. Hem eğleneriz, hem öğrenirim deyip kendimiz yapmaya karar verdik. Bir yığın kapasitör, resistör falan alınacak. Ben de elektronikten anlamıyorum arkadaş öğretecek işte.
İşime yaramıyor ancak sağol yine de VBDream.
-
hezarfen bunu yazdı
direnc.net
dorukanstore
bluemavi.com
depodijital
turuselektronik
noktaelektronikEyv hocam.
-
hocam ben bu siteden alış veriş yapıyorum 2 güne geliyor izmir'e uzun zamandır çalışıyorum hiç sıkıntı yaşamadım.
-
musa-90 bunu yazdı
hocam ben bu siteden alış veriş yapıyorum 2 güne geliyor izmir'e uzun zamandır çalışıyorum hiç sıkıntı yaşamadım.
Tamamdır hocam sağolasın.
-
direnc.net>>>> alışveriş yapmadım ama önerildiğini çok duydum
dorukanstore>>>>>güvenle alışverişini yapabilirsin ben çok yaptım, hatta eksik malzeme çıktı, olmuştur dediler sorgusuz sualsiz beleş yolladılar(belki çok alışveriş yaptığımdandır), ayrıca pic atmel türü işlemciler ucuzdur
bluemavi.com>>>>>>> buradan bişey almadım ama alan çok, sorun yok
elektrodepo>>>>>> bir kez alışveriş yaptım sorun yok güvenilir
elektrovadi>>>>> alışveriş yapmadım ama sorun duymadım
özdisan>>>>> adını çok duydum
elektriksel>>>> bir kişiden şikayet duydum ama önemli bişey değildi
emre elektronik,onurçarşısı,Hatfon Elektronik ve Akkaya Elektronik>>>>izmirdeysen bi bak gel1-2 ay beklerim diyosan fiyat bakımından neredeyse hepsinin sikicisi ebay,alibaba,dx (: ama güvenilir kişileri bulmak lazım...
-
antivir-US bunu yazdı
direnc.net>>>> alışveriş yapmadım ama önerildiğini çok duydum
dorukanstore>>>>>güvenle alışverişini yapabilirsin ben çok yaptım, hatta eksik malzeme çıktı, olmuştur dediler sorgusuz sualsiz beleş yolladılar(belki çok alışveriş yaptığımdandır), ayrıca pic atmel türü işlemciler ucuzdur
bluemavi.com>>>>>>> buradan bişey almadım ama alan çok, sorun yok
elektrodepo>>>>>> bir kez alışveriş yaptım sorun yok güvenilir
elektrovadi>>>>> alışveriş yapmadım ama sorun duymadım
özdisan>>>>> adını çok duydum
elektriksel>>>> bir kişiden şikayet duydum ama önemli bişey değildi
emre elektronik,onurçarşısı,Hatfon Elektronik ve Akkaya Elektronik>>>>izmirdeysen bi bak gel1-2 ay beklerim diyosan fiyat bakımından neredeyse hepsinin sikicisi ebay,alibaba,dx (: ama güvenilir kişileri bulmak lazım...
Uuu liste kabardı, eyvallah keke.
-
üiversite okurken direnc.net den alışveriş yaptım bi kaç kere hiç bi sıkıntı çıkmadı.. dorukanstore ve bluemavi de iyi olduğu söylenir ama alışveriş
yapmadım..
kolay gelsin