Elektronik Malzeme Alabileceğim Yerler
-
Selam arkadaşlar,
bitirme tezim içim elektronik malzemeler almam lazım, havya, plaket v.s. ve en önemlisi pic programlayıcı. usb olması gerekiyor ve pic 16f877 yi programlaması lazım. pickit2 yi düşünüyorum, ama bunların klonları da var, o kadar çok para vermeye de gerek yok diyorum aslında. Malum bayram geliyor o yüzden hemen alayım diyorum çünkü bayramdan sonra yokum, internetten mi alayım? yoksa istanbul da alınacak bir adres var mı?
Kendim yapma ile uğraşamam şimdilik o kadar zamanım yok. Ne diyorsunuz bunun için? Bir internet sitesi vardı kartların satıldığı güzel bir site, kendi üretim kartları da vardı ama siteyi hatırlayamadım.. expickart gibi bir şeydi sanırım ama bulamadım
-
Bura olma mı .)
-
kadıköyde yazıcıoğlu var, şişlide perpa var buralardan alabilirsin. perpa çok daha büyüktür.
robotistan.com'dan da alabilirsin.
-
benim kafa gitmiş ya :) 16f877 yazmışım :D
18f4550 için lazım :D usb destekli bir devre yapmam lazım çünkü..
siteyi buldum http://expkits.com/smagaza/test-programlama-cihazlari/PICKIT2
şimdi internet sitesinden almaya da çekiniyorum bayram falan araya girecek yetişmeyecek aldığımla kalacağım :)
o yüzden dükkandan almak şimdilik daha cazip geliyor..
kadıköydeki o pasajı biliyorum da orası nedense bir türlü hoşuma gitmedi.. karaköyde de elektronikçiler çarşısına gitmiştim ama orada da aradığımı bulamamıştım eskiden ya da yanlış bir yere gitmiştim :) bu perpa yı çok duydum da hiç gitmedim, bulabilir miyim her istediğimi orada? mesela 360 derece dönebilen step motor gibi..
-
Hocam perpa cok cok buyuk, o dedigin motoru yazicioglunda da bulursun :)
Robotistanda saat 2den once verirsen siparisini ayni gun icinde geliyor kargo.
-
sağol hocam bakayım internet mantıklı geliyor :) ama sana dediğim gibi belki ünviersite ye aldırırım hepsini karar veremedim henüz..
-
robotistan iyidir
-
Selanik pasaji vardir karakoyde eski elektronikciler carsisi vardir karsisinda senelerini bu ise adamis adamlar oradadir.
-
Bu ne amk ;
80 lira
12 lira
Bunlar bir de toptan alıyordur,çok daha ucuza getirmiştir.Almayın la,gidin yerinden alın.
-
-
bi şey almaktan vazgeçtim gibi , üniversiteye aldıracağım malzemeleri.. sadece seçme işi kalsın bakalım.. plaka ve bir kaç parça almam gerekiyor motorun tilt/pan hareketi için